Camera Deputaților intră în carantina săracilor

Camera Deputaților intră în carantina săracilor
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Într-un proiect pus în dezbatere publică de Ministerul Educației, apare o prevedere potrivit căreia învățătorii și profesorii vor fi obligați să raporteze dacă au suspiciuni că un elev este supus violenței în familie.

Cam tardivă această măsură. Priviți-i pe politicienii care ne conduc! Nu musai cu atenție, ci doar cu un pic de îngrijorare. Nu-i așa că unii dintre ei par să fie bătuți în cap, încă din fragedă pruncie?! A nu se înțelege că vorbesc despre "violența în familie", mai ales că, pe vremea copilăriei acestor politicieni, această expresie nu era născută.

* Camera Deputaților a lansat o licitație pentru servicii de concesiune pe doi ani a cantinei și bufetelor din incintă. Conform datelor publicate de SEAP, deputații vor să plătească doar 20 de lei pentru masa de prânz în Parlament, cantina să aibă podea de marmură, iar vesela să fie din porțelan.

Cum, de ce doar 20 de lei pentru masa de prânz?! Păi doar n-ați vrea să li se ia pielea de pe ei. Au unii niște tatuaje așa de frumoase! Doamne, niște minunății! Glumesc. Deputații n-au tatuaje. Sau poate că unii au, dar nu am eu cunoștință de asta. Hai că v-am aburit! Am plecat de la masa de prânz de numai 20 de lei, și-am ajuns în epidermica si ridicola situație de a vorbi despre tatuaje. Nu, nu candidez... nici să mă picați cu ceară de epilat. În încheierea acestei analize de natură pseudonutriționistică, vreau să precizez că încă nu s-a stabilit dacă deputații vor primi și câte un polonic de inox pentru ședințele de plen sau vor veni cu polonicul de acasă. Și nu mă refer doar la aleșii care au darul vorbirii.

* România este pe primul loc la videochat, urmată de Columbia și Rusia.

Pentru noi, gălățenii, aceasta nu este o știre. În cel mai hazliu caz, poate fi o redundanță, o desuetudine sau un truism socio-profesional. Videochatul este atât de popular la Galați, încât, atunci când dintr-o mașină foarte scumpă coboară o domnișoară pe care n-ai mai văzut-o în cartier, poți pica în păcatul de a crede că s-au înmulțit cazurile de agorafobie.

Ce caută Rusia în acest clasament? Sunt mulți putiniști în America.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1600 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.