Marceeel și Roborul de bucătărie

Marceeel și Roborul de bucătărie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Noul an școlar aduce cu el și primele elucubrații stupefiante! Ministrul Educației, Ligia Deca, vrea un program pentru a-i ajuta pe elevii care se droghează. De la un cogeamitea ministru al Învățământului mă așteptam să aud că ministerul pe care-l conduce are în vedere un program menit să-i ajute pe elevi să nu se apuce de droguri. Altfel, pare că doamna Ligia ne-a reamintit, cu subtilitate involuntară, bancul în care un cetățean de etnie incertă este sfătuit să bea apa din fântâna otrăvită cât mai încet cu putință, pentru că e foarte rece, existând riscul să facă laringită.

* O companie a realizat un index european al hoților de buzunare. Potrivit acestuia, destinația turistică cu cea mai mare probabilitate de a fi furat din buzunare este Italia. Nu întâmplător se spune că obiectivele turistice de o frumusețe copleșitoare, precum Fontana di Trevi, Panteonul din Roma sau Colosseumul îți taie respirația! Când nu reușește cu respirația, îți taie buzunarul, că e cumva mai ușor. După ce-ți șutește portofelul, "frumusețea copleșitoare" i-l pasează "criticului de artă" care ține de șase și dispar. Seamănă cumva cu ceea ce primarul de la Voluntari numește "Experimentul Fireadelphia".

* În prima zi de școală, am văzut un elev cu un buchet de flori așa de mare, încât, dacă florile erau de tablă, tânărul făcea discopatie ca-n anii '80, iar diriginta sa lansa primul extras pe single de pe primul ei disc. Hernie de disc.

* Și voi ați văzut reclama aia de la TV, în care o doamnă îl strigă pe Marceeel?! Marceeel este un robot, care-i slugărește pe doi posesori de acoperiș veșnic. Iar când îi obosește bateria Litiu-Ion Iliescu, domnul robot de bucătărie și sufragerie Marceeel se duce la baie și se așează pe tron, ca tot omul. Că așa fac roboții ăștia cu personalitate utopică, se duc la veceul rezilient, când îți este lumea viitorului mai dragă.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1685 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.