Avem sărăcie să ne punem și-n cap

Avem sărăcie să ne punem și-n cap
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Vă rog să mă credeți că am tot evitat să scriu despre acest subiect copleșitor de important, însă am ajuns la apăsătoarea concluzie că așa nu se mai poate! Obstinația cu care îl ocoleam începuse să bată la ochi, ba chiar exista riscul ca încăpățânarea mea să mă pună într-o lumină proastă.

Îndrăgita vedetă de tabloid și cabloid Bianca Drăgușanu a mărturisit, într-un interviu, că "bărbatul sărac e un bărbat prost".

Personal, nu-mi dau seama unde vrea să bată doamna Bianca Drăgușanu, că nici eu nu-s dus de multe ori la banca de lângă biserică. Aș vrea însă, stimați telespectatori care buchisiți aceste perorații, sa fac o biată observație de viață. Legenda urbană spune că nici Camil Ressu nu dădea pe-afară de bogăție şi nici nu-i simpatiza pe arghirofili. Martorii așa-ziși oculari spun că atunci când a pictat "Cosași odihnindu-se pe bancheta din spate a unei Oktavia pe motorină", artistul era atât de strâmtorat cu banii, încât a simțit nevoia să-i ceară 10 lei împrumut unuia dintre cosași. Îmi este și jenă să vă spun că zgârcitul ăla l-a refuzat pe Ressu, din motive pe care nici măcar Bianca Drăgușanu n-ar reuși să le deslușească. Mai ales că ea este și bogată, plus că, dacă s-ar hazarda să explice ce și cum, există riscul să intre în istorie (Istoria Artei) cu povara titulaturii de "Doamna cu coasa". Mă rog, exagerez. Am vrut să spun că urmașii ar ști-o ca "doamna care s-a jucat metaforic cu coasa unuia dintre personajele lui Camil Ressu".

* După cum știți deja, Simona Halep a fost suspendată din activitatea sportivă, din motive de dopaj. Timp de 4 ani, nu are voie să participe în competiții.

Liniștește-te, Simona! Cunosc un schior din Sibiu care nu face nimic de mai bine de 15 ani. Cu toate astea, știi cât de vesel și relaxat este?! Potrivit aceluiași domn, există viață și după tenis. De fapt, ideea e că există și golf, nu numai tenis sau schi.

* Atenție, dragi gospodine sincere! Se apropie perioada în care, conform datinii, punem murături, pentru a trece cu bine iarna, inclusiv pe partea de mahmureală. Ce vreau să vă spun e că, potrivit sfaturile experților de tabloid și nu numai, trebuie să avem grijă să nu punem mult oțet. Că altfel, Doamne ferește, există riscul să aruncăm murăturile. Sau, și mai grav, să aruncăm cu ele în dronele rusești.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1690 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:53

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de eu
    Vineri, 15 Septembrie 2023 08:57
    86.124.201.***
    Din păcate,cei care le permit să îi întrebe ce mașină au,nu vor citi acest articol! Pentru că în afară de etichete,nu știu să citească altceva. Pentru că la ei este problema,nu la ele...Ele asta sunt,asta e meseria lor dar ei?Cum să mă întrebi ce mașină am?!Spui cum mergi,cu ora sau cu numărul,atât
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.