Urmează stația Sidney Marinarul, cu peronul pe dreapta!

Urmează stația Sidney Marinarul, cu peronul pe dreapta!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Stimați călători, dragi cititori, minunați consumatori, urmează clipe și cuvinte care v-ar putea afecta emoțional, extraveral și gerovital. Copiii cu 3 de „i” poate buchisi și ei, cu dezacordul părinților gramaticii și al subsemnatului, pardon! Dacă apar manifestări vădite de bucurie, însoțite de gesturi de dezaprobare energică, lesne de înțeles, nu-i nevoie să consultați doctorul de familie sau farmacistul. E de-ajuns să trăiți aceste momente așa cum se cuvine, precum simțiți. Rudele cititorilor care și-au condus alaiul de călători la gară sunt rugate să părăsească bufetul gării, din motive de mahmureală! Așadar, iată năzbâtia: „Un tren care transporta europarlamentari de la Bruxelles la Strasbourg a ajuns, din greșeală, la Disneyland.”

Dacă această rubrică era emisiune de radio sau TV, scoteam totul din priză și plecam acasă, nu înainte de a salva măcar o parte din Planetă, cu tot cu impiegații de mișcare tectonică născuți prin cezarioană, cât și câinii obedienți și maidanezi fără stăpân. Cum însă nu-mi permit un astfel de lux, vă rog să-mi permiteți insolența de a vă destăinui și alte evenimente petrecute în ziua în care acel tren a ajuns la Disneyland sau care, într-un fel sau altul, au legătură cu isprava trenului cu europarlamentari.

- Marcel Ciolacu a ajuns în Israel. Ce legătură are asta cu trenul ăla? Aparent, niciuna. În realitate, există bănuiala că premierul Marcel Ciolacu a primit în dar 100 de shekeli de la o rudă plecată la muncă în străinătate. Neștiind ce să facă, Marcel a plecat la Disneyland, cu trenul de aterizare al unui avion de linie. Din nefericire, cum zice clișeul, Ciolacu a ajuns în Israel, la cumpărături.

- În ziua în care trenul cu europarlamentari s-a răsturnat pe retina impiegatului din gara pariziană, un alt tren, cursă de persane, a plecat din Iran, cu destinația Adjud. Unul dintre pasageri, care nu avea bilet, a încercat să-l mituiască pe naș, cu o bancnotă care s-a dovedit a fi falsă. Cum s-a prins conductorul că banii sunt falși? În loc de Ion Luca Caragiale, pe bancnotă era chipul unui cabotin, care a jucat în serialul coreean „Shopping Gion Un”.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2361 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.