Cine n-are cheș sau Cherecheș, poate fugi și cu cardul

Cine n-are cheș sau Cherecheș, poate fugi și cu cardul
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* L-au pus ăștia de la DNA pe Vlăduț Voiculescu sub lupa cercetării, pardon de ambiguitate, dar încă n-am aflat de ce i s-a sleit omului supa aia. Pe vremea în care era ministru al sănătății precare, Vlad Voiculescu de la USR era atât de obosit, extenuat, dedicat și istovit de munca în folosul comunității, încât a fost nevoit să pună pe feisbuc o poză cu chinul său, poză în care se putea observa o farfurie îndoielnică și vai de capul ei, cu o biată supă care, din cauză că Vlăduț nu avea timp să o halească, se sleise. De unde și profunzimea unui celebru proverb copulativ: "Dacă ești populist de mic, când te faci mare și te prefaci că nu-ți vezi capul de treabă, doar te joci pe rețelele de socializare și alienare."

* E haioasă treaba asta cu DNA care "cere ridicarea imunității lui Cîțu", pentru a fi cercetat cum se cuvine în dosarul numărului nepermis de mare de doze de vaccin cumpărate. Adică, ce n-a reușit să rezolve vaccinul dorește să-i facă DNA: să-i ridice imunitatea! Ca să poată ieși și Florinel Cîțu, în sfârșit, la o cafea cu prietenii. Momentan, cu prietenii viitorilor colegi din pârnaie.

* La rubrica "Sfaturi utile", publicația Stiripesurse.ro ne povățuiește cu titlu de avertisment: "Ce să facem dacă plecăm la drum pe vreme rea".

În principiu, dăm vina pe Busu, că n-a fost în stare s-o facă să înțeleagă că nu e bine să fim răi şi că nici măcar ea, vremea, dacă e rea, nu ajunge nicăieri. Vin și eu cu un sfat, nu musai util: dacă vremea e rea, ar trebui ca ANM să pună o plăcuță pe gardul curții în care se manifestă iritabil de nasol. Ca-n cazul câinilor: "Atenție! Vreme rea. E atât de rea, încât mai întâi mușc, și abia după aia latră zgomotos."

* Știu că e cam devreme să vorbim despre sacrificiile pe care le fac românii de Ignat, dar am senzația că dacă nu v-aș spune faza asta, nu mi-aș ierta-o. Există bănuiala că anul acesta, cel puțin la Cluj, va fi un Ignat atipic, ceva mai special. Emil Boc a fost auzit interesându-se de soarta unui porcușor de Guineea.

* Din cauză că am cam lipsit din localitate în ultima perioadă, pardon de expresie, eu am aflat abia ieri că autoritățile au renunțat la cheș. Cherecheș. Ocazie pentru departamentul de truism și turism al rubricii noastre de a remarca faptul că Italia este o țară specială. Turistic vorbind, rămâne o atracție aproape inefabilă și de nerefuzat.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1858 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.