Maşina Google, la semafor, pe Brăilei

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Cercetaşii din fauna mondenă (totuşi, a fi cercetător presupune să te ocupi de chestiuni serioase) au ajuns la concluzia că stresul de la locul de muncă ne omoară mai devreme. Cu alte cuvinte, fericiţi cei concediaţi! Trăiască ajutorul minim garantat!

* Madam Sinead O’Connor a anunţat pe Facebook că a luat o supradoză de ceva, ca să plece dincolo înainte de un nou desant al lui Moş Crăciun. Individei i s-a mai spus Cântăreaţa Cheală şi, din cauza evenimentelor din ultimele zile, se demonstrează că e mai pleşuvă pe dinăuntru.

* Unul dintre teroriştii de la Paris i-ar fi zis surorii sale că-i transmite pupici pisicii din sufragerie. Sensibil, iată, nu-l putem considera un monstru... Din acest punct de vedere, mai degrabă îi putem pune la zid pe acei brăileni care au lăsat un câine fără coadă. Revin la parizianul-kamikaze: avem un motiv întemeiat de a nu mai publica poze cu mâţe pe Facebook, astfel mai câştigăm o luptă împotriva terorismului.

* Maşina Google, aia care se conduce singură, ar putea intra în dialog cu pietonii. Aoleu, am impresia că am văzut una şi la noi, în Galaţi. Eram zilele trecute pe Brăilei, lăsasem pe liber la semafor şi un autovehicul impunător, am zis că reprezintă o companie imensă, deci poate fi chiar de la Google, a forţat verdele. Pe trecere, însă, abia se mişcau doi cetăţeni. Ce credeţi că a făcut maşina? A comunicat cu ei: Haideţi, boşorogilor, mişcarea, altfel trec peste voi!

* Într-un clip care face propagandă ISIS se vede cum instructorul loveşte recruţii cu piciorul în organele genitale. E un soi de antrenament, dar mi se pare că astfel este intimidată ideea de Moş Crăciun. Vă rog, nu insistaţi să explic această metaforă tristă!

* Fotbaliştii de origine turcă nu se vor mai putea transfera în Rusia. Este o altă urmare a războiului (aproape) rece dintre cele două ţări, după ce avionul de vânătoare a fost doborât la graniţa cu Siria. Mă gândesc, însă, la următorul aspect: dacă eşti fotbalist, indiferent de naţionalitate, îţi doreşti să joci în Spania, Germania sau Italia, nicidecum la Rubin Kazan.

Citit 1652 ori Ultima modificare Marți, 01 Decembrie 2015 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.