Duminica handicapului vizual

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* România s-a împărţit iarăşi. Cei mai mulţi deplâng soarta unui sportiv răpus pe teren de indolenţa sistemului (administrativ, sanitar, fotbalistic etc.), alţii sunt alături de familiile a doi români ucişi pe front. Campania electorală continuă însă cu cinism. Să-i asigure Dumnezeu un abonament pentru întregul turneu Euro 2016 ăluia care a schimbat legea scrutinului - de ce să mai vezi chipuri pe toate gardurile? Şi-aşa se votează mereu într-o duminică a handicapului vizual.

* Impresarul fotbalistului decedat pe stadionul Dinamo merge la FIFA cu propunerea ca pe fiecare arenă să fie construit un mic spital, o clinică, ceva... În ţara noastră, dacă tot se va schimba ceva, mai întâi trebuie ridicate nişte stadioane.

* Primarul Londrei este fiul unui şofer de autobuz. Mai puţin contează că e şi musulman. Carevasăzică, Galaţiul e în trend: din acest motiv, de astăzi nu vom mai vedea maxi-taxiuri pe străzi.

* Numele mic al edilului londonez face cât o mie de comentarii. I se zice Sadiq. Presupun, aşadar, că mulţi dintre alegători coabitează cu porecla de Masoquist.

* În curtea unui spital din Piteşti au fost filmaţi mai mulţi şobolani, ştirea devenind virală. Eh, n-ai ce să comentezi, e vremea lor. În campania electorală eşti nevoit să le acorzi timpi de antenă.

* Rije Projects a dat publicităţii numele celor 100 de români implicaţi în supa Panama Papers. M-am uitat cu atenţie peste nume, nu apar pe acolo, aşadar nu sunt nici măcar avut. Dezamăgitor este că n-am remarcat numele niciunui alt gălăţean: nici escroci nu mai ştim să fim, pe bune!

* Un primar din Dâmboviţa a trecut în pliantul electoral nişte realizări din comuna vecină. Omul se scuză spunând că şoarecii de bibliotecă din faţa laptopului au încurcat obiectivele şi borcanele. Bine că tot din greşeală nu i-au trecut în cont şi Tour Eiffel.

* Simona Halep a câştigat turneul de tenis de la Madrid. I-o fi făcut Cibulkova un cadou. Sau o fi furat constănţeanca ceva...

Citit 555 ori Ultima modificare Duminică, 08 Mai 2016 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.