Meldonium merge la Euro 2016

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Un tânăr din Ploieşti a furat un autobuz aflat în staţie. Culmea ar fi ca individul să fie acuzat că măgăoaia pe roţi poluează şi nu are verificările la zi.

* Despre multiplele cazuri de dopaj din olimpismul românesc a vorbit şi Elisebeta Lipă, ministrul Sportului: „Acest meldonium este destul de controversat.” Da, ne-a rămas cam mult prin galantare. N-ar fi rău să ia şi fotbaliştii lui Iordănescu, şi-aşa n-avem mari aşteptări de la ei la Euro 2016 din Franţa...

* Apropo, „tricolorii” au încasat patru de la Ucraina, într-un meci amical de vacanţă. La final, selecţionerul a afirmat că „aceste goluri ne trezeşte” (sic!). Aşa o fi, dar cu siguranţă nu ne va instala şi pixul în mână. Iar dacă o va face, sigur nu vom risca să devenim erudiţi.

* Tot mai mulţi români sunt arestaţi în Marea Britanie, 18.000 de compatrioţi ajungând după gratii în 2015. Soarta face ca Borcea să nu atingă cupele europene nici în faza pe temniţe.

* Un prezicător indian este de părere că România va stăpâni lumea, alesul mileniului urmând să apară de prin Bucovina. Doamne fereşte, şi aici te-ai băgat, nea Fluture?

* Meteorologii estimează că în august va fi cald. Apoi că vor veni lunile septembrie şi octombrie. Mai ştii? Parcă vezi că prin decembrie va veni Crăciunul.

* Televiziunea Română va organiza un teledon pentru achiziţionarea sculpturii Cuminţenia Pământului. Ulterior, poate vom face chetă şi pentru transmiterea Jocurilor Olimpice de la Rio...

* Teza care i-a adus lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, titlul de doctor în Ştiinţe Juridice este plagiată de la prima până la ultima frază. Aceasta este copiată integral din surse care sunt disponibile, majoritatea, pe internet, dezvăluie jurnalista Emilia Şercan. Incredibil, nu se poate aşa ceva, cum să te gândeşti că Robi a furat de la alţii? L-am văzut de vreo două ori vorbind liber şi sunt convins că el a scris. După alţii.

Citit 688 ori Ultima modificare Luni, 30 Mai 2016 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.