Ni s-ar vedea Cadrilaterul

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Băsescu va merge patru ani la închisoare. Bulău permanent, cum ar veni, nu cu suspendare, aşa cum a fost julit Liviu. OK, este vorba despre Mircea Băsescu, dar vorbim totuşi despre fratele unui fost preşedinte de stat. E ca şi cum ar intra la pârnaie fratele sau sora lui Nea Nelu, de pildă... Ah, dar Nea Nelu a fost singur la cele două mame, aşadar nu... Deci, e ca şi cum el însuşi s-ar duce după gratii, căci soră-sa vitregă (spre fiică-sa, dacă mă-nţelegeţi) a stat olecuţă în pripon.

* Naţionala de fotbal a României n-a reuşit să împacheteze în staniol marmotele elveţiene, iar calificarea atârnă de un fir albanez. Sau am putea spune că numai filiera albaneză ne-ar putea duce în optimile de finală din Mărginimea Parisului. Mă tem că după acest campionat european vom rămâne doar cu sintagma aia din clipul publicitar la crănţănele - „Ai sare, ai Tătăruşanu”.

* Egalurile şi înfrângerile „ghinioniste” de la Euro nu trebuie dramatizate, sunt de părere unii pe Facebook. Totuşi, sunt tricolorii noştri, ce contează că mai toate statele participante la bâlciul continental au fix câte trei culori pe flamură?! „Le-aţi pupat tălpile după înfrângerea eroică din meciul de deschidere, iar acum azvârliţi cu noroi în ei?” Dar, vai, nu m-am consumat ca gelul de duş după 1-2 cu franţuzii, nicidecum, deci am tot dreptul să cred că şi Albania are şanse de calificare.

* Dacian Cioloş, aflat de câteva zile în nordul continentului american, încearcă să-i convingă pe canadieni să ne ridice vizele. Aoleu, dacă s-ar întâmpla aşa ceva, ni s-ar vedea puţin Spaţiul Schengen, dar şi Cadrilaterul, în toată splendoarea sa.

* Deputatul Theodor Paleologu a fost exclus din PNL deoarece este competent. Părerea îmi aparţine. Continuăm ştirile. Fiul marelui Paleologu (nu-mi permit să-l apelez altfel, adică să mă dau intim cu domnia sa - chiar orice anonim de intersecţie să-i spună Conu’ Alecu?) i-a transmis Alinei Gorghiu, copreşedintele formaţiunii care l-a ejectat, că degeaba a dorit să fie fermă. Nu i-a ieşit, a călcat pe greblă. Probabil, cu dreptul, ca o penelistă convinsă.

Citit 522 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 17:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.