Jur să respect. Legea, cred

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Teama de Brexit mă face să învăţ alte limbi de circulaţie internaţională. Şi nu mă refer la germană, ştiu să cerşesc în română şi franceză, la ce mi-ar folosi s-o înduplec pe Angela Merkel? Sper să-mi prindă bine chineza...

* Iohannis încă n-a revenit de la bulgari. Probabil că şi-a prelungit weekendul de Rusalii pe litoralul cu nisipuri de aur şi albene. Nu-i bai, acasă şi-au luat unii ţara înapoi ca să le-o ofere pe de-a moaca adevăraţilor proprietari. Să trăieşti, Nea Nelu! Mă rog, era o formă de salut.

* Liviu Iolu este noul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş. Îl ajută numele ca să-i refuze pe jurnaliştii incomozi: Io lu’ cutare nu-i răspund, e prea pătimaş când o face pe deontologul.

* Pentru obţinerea permisului de conducere, românii ar putea fi obligaţi să susţină şi o probă de şofat pe timp de noapte. Dar nu-i necesar, dragi parlamentari (căci decizia n-o s-o ia maică-mea): dacă nu se aprind becurile de pe domeniul public, şi pe la ora 12 e posibil să orbecăi ca prostul pe stradă.

* Rusia interzice vânzarea de prezervative britanice, iar motivul chiar nu m-a prins. În contextul Brexitului, Moscova se teme să nu se trezească doldora de sarcini europene.

* Arestat preventiv, primarul din Baia Mare (Cherecheş parcă îi spune, îl cheamă ca pe căpitanul naţionalei de fotbal a României, şi ăla cam pârnaie în soccerul mondial) doreşte să depună jurământul după ce a câştigat alegerile din 5 iunie. Cu alte cuvinte, echipat regulamentar, ca orice deţinut, ar urma să jure că va respecta ceva. Legea, am impresia, dar nu bag mâna în foc.

* Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, nu ştie câţi medici se află în România, iar presa face un caz din acest aspect. E ca şi cum Adrian Curaj, numărul 1 din Educaţie, ar cunoaşte numărul profesorilor de pe teritoriul republicii. Unii dintre ei se dau drept dascăli - asta îl bulversează pe ministrul Învăţământului.

Citit 511 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2016 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.