UNPR-ul a fost dat pe gât

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Din cauza circulaţiei din Ţiglina 1, mă pregăteam să concluzionez că momentan suntem conduşi în trafic de unda „merde”. Un confrate m-a avertizat însă că celebra undă n-a intrat încă în pâine, că se lucrează la motoarele ei şi în zilele următoare. M-am potolit şi mi-a revenit optimismul - sper să nu fie nevoie să ocolesc pe la Slava Cercheză pentru a ajunge la Piaţa Ruşilor.

* Nu mi-am instalat încă aplicaţia de arestat pokemoni şi probabil că voi fi condamnat să merg pe stradă doar cu privirea înainte, nicidecum în jos, precum liliecii. Băieţii care au inventat acest mijloc de îndobitocire totală îmi recomandă un update de soft, iertat să-mi fie neologismul... Mă mulţumesc cu urmele de pokemon lăsate cu generozitate de maidanezi.

* Este oficial: Partidul lui Băsescu a înghiţit UNPR-ul. Presa tace şi când trebuie să vină cu detalii. Formaţiunea inventată de Gabi Oprea a mers bine pe gâtlej abia după un păhărel de vişinată.

* Într-o viaţă următoare mi-aş dori să fiu un mic Erdogan ca să-mi pot înscena şi eu o lovitură de stat. Una care să şi iasă, iar eu să fiu declarat erou post-mortem. Mustăciosul de la Ankara n-are dreptul să se teamă, nu va muri de foame - după plecarea de la palat, dacă se va întâmpla vreodată, se va putea face regizor.

* Apropo de Erdogan-Stănescu. Individul le-a ordonat profesorilor universitari din Turcia să nu călătorească în străinătate deoarece suspectează mediul academic de legături cu clericul de opoziţie Fethullah Gulen. În primul rând, pe litoralul românesc oricum nu şi-ar permite să vină... Profii ăia, nu arcadaş Gulen.

* Premierul Cioloş, vigilent din fire, le-a transmis mai-marilor de la Ankara să respecte drepturile omului. Păi, să le spună şi la care om se referă!

* În România a mai fost confirmat un caz de Zika. Şi nu, nu e vorba despre Simona Halep. Şi nici cel de-al treilea caz, dacă va exista, nu va avea legătură cu fata domnului Stere din Constanţa.

Citit 600 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iulie 2016 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.