Au făcut pe ea de frică. Pe lege

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri am reuşit să trag de păr desantul premierului Cioloş în Parlamentul României. Era prea devreme pentru a concluziona ceva, omul abia se prezenta la examen, iar tabletele senatorilor & deputaţilor tocmai ce se apropiau de 100 la sută pentru a zburda din cablu. Nu-mi închipuiam că va fi memorabilă această întâlnire, poate că nici nu trebuia într-o ţară normală... Şi, după ce toată lumea şi-a dat cu părerea, nu mai rămâne de spus decât următoarea frază: la iarnă, în ciuda cioloşismelor (a se citi lucruri de bun-simţ) răspândite deja pe Facebook, tot ei vor câştiga alegerile. Îhî.

* Senatorii de Galaţi Eugen Durbacă şi Gheorghe Saghian - nu fac parte din acelaşi partid - au votat împotriva urmăririi penale a lui Gabriel Oprea. Pariez că şi cei doi vor cuceri noi mandate de parlamentar în decembrie. Găbiţă nu mai poate, căci nu-l mai vrea nimeni pe liste, dar cărţile încă n-au fost întocmite. Comentarii? Băi gălăţenilor, ia treceţi la muncă!

* Parlamentarii neamului nu dorm de câteva nopţi. De teamă, evident. Păi, n-aţi văzut declaraţia şefului statului? Iohannis, revenit după o nouă călătorie pe munte, a afirmat, după votul din plen, "că senatorii n-au înţeles că vinovăţia sau nevinovăţia nu este stabilită de Parlament". Eu aşa consider, că cineva trebuia să facă pe el de frică. Şi au făcut mai mulţi. Pe lege.

* Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost nevoit să stea la coadă, ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi să aştepte să fie chemat în sala de judecată în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă. Naşpa, aici nu era obligat să zăbovească - trebuia să se bage în faţă, poate ieşea cum şi cu cine trebuie. Unul în stânga, celălalt în dreapta.

* Important nu este să fii cel dintâi, ci unicul. E sloganul unui fast-restaurant din urbea natală. Ieri după-amiază m-am aflat pe acolo, eram singurul client. Sau, mă rog, unicul. Uau! Să însemne asta că mă premiază?

Citit 556 ori Ultima modificare Marți, 20 Septembrie 2016 17:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.