Ninge şi cu ironii pe Facebook

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Leo de la Strehaia s-a plimbat până la un sediu al DNA-ului pentru a face un denunţ mititel. O fi având vreo legătură cu Barbu Delavrancea? Numele, boss, nu denunţul, căci asta e grija mea, doar n-o să mă intereseze milionul de euro pomenit de artist - cum wowbiz-ul bunică-sii s-o chema elementul? Există riscul să ne întâlnim prin autobuz şi voi fi nevoit să-i cedez locul, e născut mai devreme. Eh, îl voi aborda cu sintagma „domnu’ Strehaia, io vă respect”.

* Anunţă specialiştii că a fost inventat telefonul mobil care nu-ţi permite decât să suni şi să fii sunat. Cu alte cuvinte, ne-am întors la cărămizile de neam prost din anii '90, nu-i aşa? Aşadar, nimic spectaculos. E ca şi cum ai bombăni că a apărut mega-televizorul care refuză cu obstinaţie să difuzeze imagini în culori, preferând nuanţele vintage. Şi pe tovarăşul Gheorghiu-Dej.

* Facebook-ul s-a umplut de părerile cetăţenilor români care se minunează fals că ninge. Dar, vai, chiar pică fulgi din cer pe timp de iarnă, se scutură mătreaţa norilor în ianuarie? Nooo, e imposibil, aşa ceva nu s-a mai întâmplat! Nu ştiu împotriva cui se trage cu ironii de manevră, căci autorităţile, cu destule excepţii, vor fi mereu surprinse - ca edil, şi dacă a curs prea puţin din barba Jupânului, e tot o surpriză, una proastă, deoarece plănuiai să arunci banii pe o anumită cantitate de sare şi nisip. Cu cât sunt cantităţile mai mari, cu atât poţi să umbli şi tu la gramaj, la preţ, la compoziţie şi la ce mama naibii se mai poate interveni. N-ar fi păcat? Ce, în republica de la poalele Uniunii Sovietice se depune omătul ca în Islanda sau Norvegia?

* Şeful Companiei de Drumuri, Cătălin Homor, a fost demis după ce premierul Sorin Grindeanu s-a declarat nemulţumit de deszăpezire. Este pentru prima dată când nu încerc să-mi arunc ochii pe şoselele lăsate de izbelişte de această companie, dacă există o problemă de acest gen, ci pe carnetul de partid al directoraşului eliberat din funcţie. Mi-e limpede că-i din tabăra cealaltă şi, Dumnezeu îmi e martor, faza cu zăpada e ca un ordeuf mediteranean după masa porcească de sărbători.

Citit 921 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2017 19:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.