Fasungul de la liberali

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Se mai aude ceva şi de la PNL, au făcut băieţii Revelionul, au ieşit la deszăpezire? Mă tem ca nu cumva PSD-ul, în euforia cu care a dat omătul la o parte, să fi aruncat în şanţ şi săgeata Alinei Gorghiu, ajunsă la Raluca Turcan. Ar fi păcat, cu o prăjină de genul ăsta - din nefericire, şi-a pierdut de mult simbolul primar - măcar ai putea nimici ţurţurii de la streaşină...

* Sau poate că liberalii, dacă tot au obţinut un scor istoric (pe partea ailaltă), nu-s obligaţi să deretice în faţa intrării. Cred că aşa scrie în lege, nu mă pricep la politică.

* Apropo de criza identitară a formaţiunii în care urma să intre şi cucoana Denise Rifai, ca să nu mai pomenesc vidul de putere la fel de evident: bre, dacă se arde un bec la partid sau se strică centrala, care-i bărbatul care va lua decizia cea mai înţeleaptă? Buşoi e prea mic ca să ajungă la fasung, iar domnul profesor Dănăilă nu se pricepe la chestiuni gospodăreşti. Şi nici nu trebuie lăsat. Cum să aştepţi ca o femeie să umble la panoul de comandă?

* Dincolo, Liviu Dragnea se plânge de câteva zile că are leafa prea mare, vreo 200 şi ceva de milioane de lei vechi, şi insistă să se revină la grila de salarizare din 2015. Preşedintele Camerei Deputaţilor îşi doreşte să devină sărac şi cinstit, ca un fost şef de stat, adică să încaseze aproximativ 6.800 de lei, ca să sară de emoţie baticele şi catrinţele alegătoarelor din spaţiul carpato-danubiano-pontic. Doamne, ce băiat simţit! Dar din ce-o să trăiască săracul? Cum, din chirii? Poate din cele strânse până acum, deoarece s-a întors în spaţiu. La putere.

* Un berbec din Bucureşti şi-a parcat maşina de teren într-o staţie RATB. I s-a întocmit dosar penal, aşa cum reclama gestul incalificabil al românaşului, dar sarea şi piperul au fost oferite abia în faţa camerelor de televiziune. Şoferică a ridicat din umeri, spunând că acolo parchează el de obicei, aşadar mingea se află în curtea Poliţiei. E vina lui că nenorocirea a devenit vizibilă doar în momentul în care nămeţii au înghiţit locurile de parcare din Capitală?

Citit 645 ori Ultima modificare Joi, 12 Ianuarie 2017 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.