Independenţii oferă posturi de conducere!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Liberalul Victor Paul Dobre spune că aceştia au mai multă trecere decât liderii locali PD-L *

Se spune că independenţii care şi-au părăsit în ultima vreme partidele  aşteaptă doar să formeze un nou partid, la îndemâna preşedintelui Băsescu. Preşedintele PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, crede însă că unii independenţi au chiar mai multă trecere pe lângă Putere decât unii lideri PD-L, independenţii cu pricina începând să facă propuneri de noi numiri în funcţii de conducere.

„Recent, înţeleg că au apărut şi independenţi prin Galaţi care propun unora sau altora funcţii, fără să-l consulte, de exemplu, pe dl Toader”, preşedintele PD-L Galaţi, a declarat liberalul.

Liberalul a refuzat să dea nume, cu o singură scăpare: fostul senator PSD Laurenţiu Chirvăsuţă.  „Înţeleg că dl Chirvăsuţă e acolo…”, un gălăţean în plutonul independenţilor.

Dobre ne-a vorbit şi  de o propunere concretă de numire într-o funcţie de răspundere a unui liberal. Mai concret, „dl doctor Istvan [Benedek] ne-a informat în Birou că i s-a făcut oferta aceasta şi i-am spus: domnule, nu-i nicio problemă, dacă este nevoie de un specialist acolo…”

Asta pentru că, spune deputatul PNL, nici PD-L, nici PSD, din care provin şi cei mai mulţi independenţi, nu au destui specialişti şi încearcă astfel să ia de la liberali.

Citit 569 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.