Oferte de achiziție în evaluare, la Consiliul Județean

Oferte de achiziție în evaluare, la Consiliul Județean
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Odată cu apropierea de finalizare a lucrărilor de la noua sală de spectacole a Centrului Cultural "Dunărea de Jos", în cadrul unei alte proceduri de achiziție publică finanțate cu fonduri europene prin Programul Operațional Comun România - Republica Moldova 2014-2020, Consiliul Județean (CJ) Galați dorește să asigure dotările necesare.

Astfel, pentru buna funcționare a imobilului sunt necesare diverse obiecte și accesorii de mobilier (inclusiv mobilă de birou), aparate de uz casnic, sisteme de stingere a incendiilor, pachete software de muzică sau editare audio, monitoare PC, dar și lumini pentru scenă, în total șapte loturi distincte în cadrul aceleiași proceduri, cu o valoare totală de aproape 685.000 de lei.

Până la data-limită de depunere a ofertelor, doar doi furnizori s-au arătat interesați, conform datelor afișate pe portalul e-licitatie.ro, companiile Infinity M&S Management SRL din Constanța și bucureștenii de la Megavision Professional SRL, în discuție fiind doar trei dintre cele șapte loturi. Ofertele se află în evaluarea autorității contractante.

Citit 1215 ori Ultima modificare Duminică, 20 August 2023 02:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.