Șefa Colectării de la AJFP Galați se pensionează

Șefa Colectării de la AJFP Galați se pensionează
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Civilizat și profesionist - sunt cuvintele care pot caracteriza cariera de 44 de ani, din care 31 de ani numai în finanțele publice, a lui Carmen Șiclovan, șef Administrație adjunct colectare persoane juridice din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Galați. Doamna Șiclovan se pensionează de la 1 septembrie, astfel că 31 august 2023 este ultima sa zi de activitate.

Între 1979 și 1992, Carmen Șiclovan a lucrat la Trustul de Construcții Industriale Brăila, apoi la Prefectura și Consiliul Județean din județul vecin. Din 1992, a intrat în finanțele publice, pe activitățile de control financiar, inspecție fiscală, colectare în structurile ANAF din Brăila, Constanța (la regionala contribuabili mijlocii) și Galați. La AJFP Galați a lucrat din 1 mai 2019, ca șef Administrație adjunct colectare persoane juridice.

"Am avut un traseu profesional presărat cu împliniri depline, cu satisfacții și reușite. Încercările și provocările au fost la tot pasul, dar bucuriile au fost și mai mari atunci când, împreună cu colegii mei și cu mediul de afaceri, am reușit să găsim soluțiile cele mai bune. Întotdeauna am avut o colaborare foarte bună cu partenerii de afară, cu societățile comerciale, cu instituțiile publice, întotdeauna am avut disponibilitatea de a-i asculta și de a găsi împreună soluțiile cele mai bune. Și întotdeauna le-am cerut colegilor cu care am lucrat să ne comportăm civilizat și profesionist", ne-a spus Carmen Șiclovan.

A fost un șef de Administrație elegant și corect, care a apărat principiile fiscale și legale, dar care a știut că cei care aduc bani la buget prin taxe și impozite trebuie sprijiniți, nu "omorâți", au spus câțiva dintre oamenii de afaceri cu care am discutat de-a lungul timpului. "Viața liberă" îi dorește să aibă parte de o pensie liniștită, alături de cei dragi.

Citit 8198 ori Ultima modificare Joi, 31 August 2023 07:01

1 comentariu

  • postat de Eugen Ciorici
    Vineri, 01 Septembrie 2023 15:11
    89.39.81.***
    Si pe aceasta cale va doresc sanatate si bucurii in aceasta noua etapa a vietii!Sincere felicitari pentru intreaga cariera si modul in care ati inteles si v-ati dedicat acestei activitati esentiale pentru economia romaneasca.La multi ani!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.