Lucrări de modernizare a drumurilor județene

Lucrări de modernizare a drumurilor județene
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ultima perioadă s-au derulat lucrări de turnare a 1.600 de tone de asfalt pe drumurile din Munteni, Negrilești și Ghidigeni, informează Consiliul Județean (CJ) Galați. "Sunt lucrări ample de modernizare pe DJ 240, pe ruta Munteni - Țigănești - Ungureni - Slobozia Blăneasa - Negrilești - Slobozia Corni - Tălpigi - Gura Gârbovățului - Tăplău - Ghidigeni - Gefu - intersecția cu DN24, în cadrul unei investiții de peste 100 milioane de lei", a declarat Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Printre lucrările executate se numără turnarea primului strat de asfalt și pe tronsonul din interiorul satului Ungureni (comuna Munteni), după ce drumul a fost refăcut de la zero. De asemenea, partea carosabilă a fost extinsă cu mai bine de un metru.

Potrivit CJ Galați, lucrări se realizează și la podurile de la Țigănești, Ungureni și Ghidigeni, precum și pe alte tronsoane ale drumului: trotuare și sisteme de scurgere a apelor pluviale în interiorul localității Țigănești (comuna Munteni), amenajare trotuare la Ungureni, modernizare drum între Țigănești și Ungureni, precum și între Gefu (comuna Ghidigeni) și intersecția cu DN 24.

Citit 1636 ori Ultima modificare Duminică, 29 Octombrie 2023 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.