George Stângă (PNL): „O rază de speranță pentru copiii cu dizabilități!"

George Stângă (PNL): „O rază de speranță pentru copiii cu dizabilități!"
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, a anunțat că proiectul de lege pe care l-a inițiat privind adaptarea spaţiilor de joacă pentru copiii cu dizabilităţi a fost adoptat de Senat cu unanimitate de voturi. Proiectul va intra pe circuitul de analiză al comisiilor de specialitate din Camera Deputaților, acesta fiind și forul decizional în acest caz. 
Potrivit propunerii inițiată de George Stângă, toate locurile de joacă, prezente și viitoare, vor trebui dotate cu cel puțin două echipamente de joacă universale sau incluzive, care să permită accesul copiilor cu dizabilități. 
„Viitoarea lege se va aplica tuturor spaţiilor de joacă deschise publicului, indiferent de proprietarul sau administratorul acestora, fie că sunt situate în interiorul sau exteriorul instituţiilor de învăţământ, în parcuri, locuri de recreere comunitare, zone rezidenţiale, centre comerciale sau alte locuri publice accesibile. 
Dacă legea va trece în această formă de Camera Deputaților și va fi promulgată de președintele Klaus Iohannis, la 30 de zile de la publicarea ei în Monitorul Oficial, copiii cu dizabilități vor putea avea acces la locuri de joacă în care să se poată bucura de copilărie", a declarat președintele PNL Galați, George Stângă.
 
(P)
Citit 1355 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2024 09:41

2 comentarii

  • postat de Bleah
    Joi, 14 Martie 2024 16:11
    5.13.142.***
    Atâta timp cât v-ați incuscrit cu PSD, sunteți la fel... Cine se aseamănă se aducă, spune o zicală, și este foarte adevărata. Păcat ca ati dezamăgit o mare parte a electoratului liberal!
    1
    8
  • postat de Nimic personal
    Joi, 14 Martie 2024 09:18
    109.166.130.***
    Vei avea votul meu în 2070. Asta numai pentru faptul că te-ai opus dezvoltării centurii Galațiului. Doar atât! Mai ieșiți și voi din țară să vedeți cum arată orașele Europei nu ca în latrina noastra. Că nu vrea x sau y.
    3
    16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.