Cum s-au împărțit banii pentru sportivii juniori şi copii

Cum s-au împărțit banii pentru sportivii juniori şi copii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu mai puțin de 14 cluburi gălățene vor primi bani de la bugetul local pentru programele sportive dedicate copiilor și juniorilor. Suma totală alocată în acest scop este de un milion de lei, prin urmare, niciuna dintre structurile sportive nu a primit finanțarea pe care a solicitat-o, ci mult mai puțin.

La recenta ședință a Consiliului Local au fost aprobate finanțările de la bugetul local pentru programele sportive dedicate copiilor și juniorilor.

Cea mai generoasă dintre sumele alocate se ridică la 300.000 de lei și este destinată susținerii programului „Fotbal Juvenil de Oțel”, derulat de Suporter Club Oțelul Galați. O finanțare de 200.000 lei a fost repartizată Asociației Clubul Sportiv Școala de Fotbal Oțelul Galați pentru „Promovarea fotbalului de performanță la nivelul juniorilor”. O altă alocare consistentă – 150.000 de lei – este destinată programului „Galațiul crește prin baschet (2024)”, derulat de Academia de Baschet Phoenix Galați. Asociaţia Clubul Sportiv United Galaţi - Clubul Sportiv Unit Galaţi va beneficia de 100.000 de lei pentru „Dezvoltarea Grupelor de Copii și Juniori (U19, U17, U15) la secția de Futsal”.

Pentru programul Clubului Sportiv Municipal Dunărea Galaţi „Sport de Performanţă”, finanțarea aprobată este de 50.000 de lei. Doar 40.000 de lei va primi Asociaţia Fotbal Club Universitatea Galaţi pentru programul „Creştem fotbalul feminin gălăţean”, în vreme ce finanțarea pentru „Handbal-Art Gălăţean - Ieri, Astăzi și Mâine”, program derulat de Asociaţia Clubul Sportiv Handbal-Art Galați, este de 30.000 de lei.

Câte 20.000 de lei de la bugetul local vor primi: Clubul Sportiv Fortuna Galați pentru programul „Împreună pentru dezvoltarea fotbalului juvenil gălățean - Fotbal de plăcere pentru performanță”; Asociația Clubul Sportiv Luceafărul Galaţi pentru „Joc şi Performanţă”; Asociația Clubul Sportiv Smart Galați pentru „Smart 2024 - juniori”; Clubul Sportiv Siderurgistul Galați pentru „Dezvoltarea disciplinei badminton în Galați”; Clubul Sportiv Școlar Galați pentru „55 de ani de Sport, Tradiţie şi Performanţă”; Clubului Sportiv Șah Club Galați pentru „Promovarea șahului de performanţă”.

Cea mai mică finanțare este de 10.000 de lei și va ajunge la Asociaţia Fotbal Club Sorin Balaban Galați pentru programul „Fotbalul - un sport necesar copiilor”.

Citit 1853 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2024 22:43

1 comentariu

  • postat de Galatean
    Vineri, 05 Aprilie 2024 14:01
    81.12.150.***
    Bai! Iar la Otelul s-a dus grosul....
    0
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro