Un alt fel de1 mai muncitoresc la CUCA!

Un alt fel de1 mai muncitoresc la CUCA!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Organizația Femeilor Liberale filiala Galati, împreună cu președinta PNL Cuca, dna Lepădatu Elena, s-au gândit să organizeze o petrecere inedită în comuna gălățeană, și anume o petrecere a copiilor!
Când sunt adulții fericiți? Când sunt copii fericiți!
Astfel că, la sediul PNL Cuca, s-au distrat pe cinste zeci de copii, alături de părinți și bunici, pictând baloane, transformându-se în diverse personaje prin face painting, dând culoare sărbătorii.
Distracția, dansul și voia bună au însoțit participanții de la început până la sfârșit.
 
 
 
"Îmi doresc să aduc zâmbete pe buzele copiilor din Cuca cât mai des și am ales să le organizez o super petrecere cu „Profesorii trăsniți" și doamnele din Organizația Femeilor Liberale.
 
Vreau să dezvolt comuna Cuca iar copiii de aici să se distreze și să aibă unde să petreacă timpul alături de prieteni, părinți și bunici. Sunt aici să ofer tot ceea ce este mai bun pentru voi, copiii satului meu natal! Voi sunteți viitorul!", a menționat doamna Elena Lepădatu, președintele PNL Cuca.
 
(P)
Citit 2128 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2024 19:38

1 comentariu

  • postat de Zyraxes Diegis
    Sâmbătă, 04 Mai 2024 19:28
    86.127.208.***
    Fff frumos, dar ma intriga o intrebare pe care as dori sa i-o adresez d-nei Elena. As dori sa stiu adevaratul motiv pentru care candideaza la primaria comunei Cuca. Daca imi raspunde sincer, eu imi voi da votul pentru dumneaei, un vot pentru sinceritate. Si voi incerca sa conving alti 30-40 votanti.
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro