PDL acuză - Dumitru Nicolae, „complicele” lui Melinte

PDL acuză - Dumitru Nicolae, „complicele” lui Melinte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fostul director de la Teatrul Muzical, în concediu de odihnă până în luna aprilie *

Situaţia încă nelămurită în totalitate de la Teatrul Muzical „Nae Leonard” – unde Teodor Niţă a fost instalat director interimar, iar Florin Melinte se află în concediu de odihnă remunerat cu salariu de manager, deşi şi-a prezentat demisia valabilă cu 1 decembrie 2011 – este considerată de consilierul PDL Viorel Trif drept o „complicitate” a autorităţii locale, în frunte cu primarul Dumitru Nicolae, în încercarea de a-l menţine pe Florin Melinte la conducerea instituţiei culturale.

În opinia lui Trif, Primăria Galaţi se prezintă la ora actuală precum Turnul Babel, „în care nu ştie stânga ce face dreapta, nu se vorbeşte aceeaşi limbă, de la un compartiment la altul se pierd hârtii, avize, aprobări. Şi un întreg proces administrativ este haotic”. Aplicat pe cazul scandalului cu Florin Melinte, consilierul local PDL îi reproşează primarului Dumitru Nicolae că a aprobat cererea de concediu de odihnă a lui Melinte (în vigoare până în luna aprilie), fără să specifice dacă cel din urmă avea calitatea de director sau de simplu angajat.

„Există o stare de confuzie generalizată în ceea ce priveşte situaţia de la nivelul Teatrului Muzical. Acest lucru se datorează unei comunicări defectuoase la nivelul administraţiei publice locale şi îndeplinirii pe jumătate a atribuţiilor de serviciu de către cei care se află la conducerea executivului: primar, viceprimari şi celelalte persoane care gestionează conducerea instituţiilor din subordinea Consiliului Local”, a mai comentat Viorel Trif.

Citit 4006 ori Ultima modificare Marți, 28 Februarie 2012 21:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.