Pierdere ireparabilă pentru PNL Galaţi: Laurenţiu Milea a plecat dintre noi

Pierdere ireparabilă pentru PNL Galaţi: Laurenţiu Milea a plecat dintre noi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liberalii gălăţeni sunt în doliu. Marcel Laurenţiu Milea, membru marcant al filialei PNL Galaţi, a încetat fulgerător din viaţă, la vârsta de numai 60 de ani.

Laurenţiu Milea a fost consilier judeţean PNL în mandatul 2008-2012 şi membru în cea mai importantă structură a Consiliului Judeţului Galaţi, Comisia de Buget-Finanţe. Licenţiat în ingineria calculatoarelor la Institutul Politehnic din Bucureşti, Laurenţiu Milea s-a perfecţionat în managementul societăţilor comerciale la Pessac-Bordeaux. Din 2003, era manager la CalcNet SRL Galaţi, societate cu capital privat românesc care se ocupă de comercializare şi service IT. Competenţa profesională a lui Laurenţiu Milea este dovedită de anii în care a manageriat societăţi cu capital majoritar francez şi englez.

Vreme de opt ani, Laurenţiu Milea a desfăşurat şi activitate didactică: a fost profesor asociat de Informatică - Liceul Economic Galaţi, apoi profesor asociat de Matematică Aplicată - Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi şi profesor asociat de Informatică la Universitatea „Dunărea de Jos”. În ceea ce priveşte activitatea sa politică, din iulie 2005 era membru în Biroul Politic Teritorial Judeţean PNL Galaţi.

Citit 5962 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2013 09:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.