Veşti bune pentru gălăţenii din Micro 39: Aleea din faţa blocului W1 va fi reabilitată
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Veşti bune pentru gălăţenii din Micro 39: Aleea din faţa blocului W1 va fi reabilitată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Serviciului Public Ecosal le promite gălăţenilor care locuiesc în Micro 39, în apropierea pieţei, că aleea din faţa blocului W1 va fi reabilitată, în maximum două săptămâni.

Angajamentul reprezentanţilor Ecosal vine după ce mai mulţi gălăţeni, locatari ai blocului W1, ne-au semnalat faptul că angajaţii societăţii au asfaltat aleea doar pe jumătate, în urmă cu mai bine de o lună de zile, iar de atunci şi până acum nu au revenit în cartier pentru a o finaliza.

„În apropierea inaugurării noii pieţe, au venit cei de la Ecosal şi au lucrat la alee. Au asfaltat-o doar pe jumătate şi duşi au fost. Nici că s-au mai întors”, ne-a spus un gălăţean care locuieşte la scara 1 a blocului W1.

Ionuţ Pucheanu, directorul Ecosal, a precizat că aleea nu a putut fi reabilitată în întregime, întrucât, în acea perioadă, existau mai mulţi comercianţi care îşi amplasaseră tarabele pe o porţiune însemnată a aleii, noua hală nefiind, la acea vreme, finalizată. „Le promit oamenilor că, în cel mult două săptămâni, rezolvăm această problemă. Programul de lucrări şi intervenţii pentru această săptămână este deja stabilit, însă în programul de săptămâna viitoare vom include şi finalizarea acestei alei. În maximum două săptămâni va fi gata”, a afirmat directorul Ecosal.

Citit 1443 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2013 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.