X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 05:00 Marti, 28 Aprilie 2015

Primăria Galaţi vine în ajutor: Acte de identitate gratuite pentru sinistraţi

Autor:   Anca Melinte
Publicat Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 13:00
Voteaza!
(2 voturi)

Distribuie

Sinistraţii din comunele Cuca, Costache Negri, Cuza Vodă, Frumuşiţa, Rediu, Pechea, Slobozia Conachi, Scânteieşti şi Tudor Vladimirescu care, în vâltoarea apelor, şi-au pierdut actele de identitate, nu trebuie să-şi facă griji. Primăria municipiului Galaţi, prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei Galaţi (care are arondate şi 21 de comune din judeţ), este la dispoziţia lor. Potrivit comunicatului de presă remis de municipalitate, în urma solicitărilor centralizate prin primăriile comunelor afectate, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa a Persoanei Galaţi va deplasa în teritoriu echipe care vor elibera cărţi provizorii de identitate. Conform legii, procedura este scutită de taxe.

918 afisari  |  Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 12:50

6 comentarii

 • IP: 193.230.156.150 | 
  0
  0
  Link
  cetatean Miercuri, 18 Septembrie 2013 08:06 postat de cetatean

  Faptul ca se elibereaza gratuit actele de identitate de la primarie, celor care au ramas fara ele , NU ESTE UN AJUTOR, ESTE O OBLIGATIE PE CARE AUTORITATEA PUBLICA O ARE FATA DE CETATENI. Binele celor care ne conduc se datoreaza noua si daca este adevarat ca ajutorul dat se face politic atunci trebuie intervenit cat mai repede ca acest fapt sa nu se mai intample. din moment ce galatenii s-au mobilizat pentru toata lumea iata ca mai marii orasului fac diferente politice. Nu este momentul pentru asta desi inclin sa cred ca oamenii acestia nu sunt sanatosi daca fac politic toate aceste actiuni. La Antena 3 nu poti sa vezi nici o emisiune ptr. ca Gadea ,dealtfel o persoana fara o pregatire suficienta, joaca rolul slugii USL. Sa mearga aceasta atitudine pana la cum si pe cine sa ajutam ????

 • IP: 89.136.65.143 | 
  0
  0
  Link
  George Luni, 16 Septembrie 2013 23:56 postat de George

  JON ESTI PROST DE BUBUI!

 • IP: 86.34.187.18 | 
  0
  4
  Link
  Bolocan Gela Luni, 16 Septembrie 2013 10:07 postat de Bolocan Gela

  E o mare bataie de joc . Politicul primeaza chiar si in aceste momente de jale si disperare. pentru ca in Corni si Maciseni primarul nu este de la putere ci din opozitie aceste sate inundate sunt lasate deoparte . Nici macar nu se aminteste de ele, nu a venit nimeni sa ii ajute cu nimic in afara de cateva paini si cateva conserve . sunt oameni batrani care nu pot cara singuri noroiul, se darama casele pe ei pentru ca sunt de paianta si s/a infiltrat foarte multa apa.Macar in aceste momente ar trebui sa fim solidari si sa lasam luptele politice deoparte.

 • IP: 5.13.219.67 | 
  0
  4
  Link
  jon Duminică, 15 Septembrie 2013 21:44 postat de jon

  hopa, institutia apartine de cjgalati, nu mai inteleg, traducem- primaria va achita sumele necesare catre cons jud galati pentru aceste acte?ce treaba are prim-ula cu prefectura

 • IP: 89.120.24.60 | 
  0
  2
  Link
  laura Duminică, 15 Septembrie 2013 15:18 postat de laura

  Dar Corni si Maciseni unde sunt? Astea nu sunt sate cu sinistrati? Rusine sa va fie

 • IP: 5.13.148.229 | 
  0
  6
  Link
  Stan strange si el niste sustinatori pentru sefia CJ... Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 16:12 postat de Stan strange si el niste sustinatori pentru sefia CJ...

  Si dup aia, la alea definitive platesc? ASta ca s-o lamurim dincolo de faptul ca Primaria nu sare nici intr-un ajutor ci e o procedura si obligatorie (nu-ti stau supravietuitorii de izbeliste, neidentificati), si gratuita.

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank