Răfuială administrativă/ SCANDAL după DEMITEREA celor şapte directori (VIDEO)

Răfuială administrativă/ SCANDAL după DEMITEREA celor şapte directori (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Toţi şefii societăţilor de interes public care au fost revocaţi din funcţie de primarul Daniel Ţuchel provin din PSD * Ameninţări cu procese în justiţie


Decapitarea celor şapte directori ai societăţilor subordonate Consiliului Local Tecuci a stârnit un val de critici şi nemulţumiri din partea multora dintre cei vizaţi. Ei susţin că au fost schimbaţi din funcţie nu pe motiv de „slabe performanţe”, aşa cum a indicat primarul liberal Daniel Ţuchel, ci din cauza unor „răzbunări politice”.

„Viaţa liberă” a stat de vorbă cu cinci dintre şefii demişi.

„A schimbat numai directorii PSD”

Dănuţ Pintilie, directorul executiv al societăţii Pieţe Prest Tec SRL Tecuci, ne-a declarat că revocarea sa din funcţie, dar şi a celorlalţi colegi ai săi din PSD este rezultatul unei răzbunări politice, întrucât, susţine acesta, „ni se trage de la faptul că nu am stat cuminţi, acasă, în campania electorală. Ca primar în funcţie, dacă pierzi alegerile, eşti „urecheat”. Paradoxal, directorul general şi-a îndeplinit obligaţiile, iar directorul executiv, care pune în practică sarcinile trasate, nu şi-a făcut treaba.

CITEŞTE ŞI: Şapte dintr-o lovitură/DIRECTORII societăţilor de interes local au fost DEMIŞI

Priorităţile mele erau altele, iar priorităţile Primăriei erau cu totul altele. Primarul dictează totul. Nimic nu se face de capul administratorului”, ne-a declarat Dănuţ Pintilie.

Social-democratul a afirmat că va ataca în instanţă hotărârea Consiliului Local prin care a fost revocat din funcţie.

„Motivele sunt politice”

Iulian Mircea, directorul Zone Verzi Tec SRL Tecuci, ne-a spus că nu a fost informat cu privire la faptul că va fi demis şi a precizat totodată că „motivele revocării din funcţie sunt politice”. „Nu am văzut motivarea, dar o aştept. Nu am fost invitaţi nici măcar să ne apărăm, să dăm explicaţii”, a afirmat Iulian Mircea.

CITEŞTE ŞI: Războiul politic PNL-PSD se încinge/Acuzaţii de TRĂDARE şi COMPLOT

Nicuşor Florin Ştefan, directorul executiv al societăţii Rampa Rateş SRL Tecuci, ne-a declarat, în schimb, că este prematur să poată oferi un răspuns cu privire la demiterea sa: „Eu am făcut treabă acolo. Sunt director executiv, nu am criterii de performanţă. Consider că mi-am îndeplinit cu brio sarcinile. Mă voi prezenta, în continuare, la serviciu”.

Totodată, Daniel Goia, directorul executiv al Ecogroup, şi Tudor Cîmpanu, directorul general al Ecoprest, nu au dorit să comenteze.

Conform informaţiilor noastre, cel mai probabil, directorii demişi vor fi înlocuiţi cu o serie de democrat-liberali.

 

 

Citit 3330 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Iulie 2014 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.