Alegeri cu CIOCNIRI între pensionari şi Cristian Diaconescu/ Cătălin Cristache, reconfirmat preşedinte al PMP

Alegeri cu CIOCNIRI între pensionari şi Cristian Diaconescu/ Cătălin Cristache, reconfirmat preşedinte al PMP
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu 328 de voturi „pentru”, 11 voturi nule şi niciun vot „împotrivă”, Cătălin Cristache a fost reconfirmat, ieri, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Galaţi. Cei 339 de delegaţi prezenţi au votat Biroul Executiv Judeţean al PMP, din care face parte, ca vicepreşedinte, Iulian Aramă.

Alegerile au avut loc la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, în prezenţa lui Cristian Diaconescu. Deşi fusese anunţată şi participarea Elenei Udrea, aceasta nu a mai ajuns la Galaţi, din cauza unui deces suferit de către o prietenă a sa. Mai dezamăgiţi de absenţa politicienei au fost nu atât membrii PMP, cât pensionarii în frunte cu Toader Cristea, care veniseră special ca s-o huiduiască.

Laudele lui Diaconescu

În calitate de invitat de onoare, Cristian Diaconescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa gazdelor. „Am fost invitat într-o organizaţie extrem de serioasă a partidului. Dânşii, dl Cristache, au aderat de la bun început la proiectul Fundaţiei Mişcarea Populară. Sunt oameni puternici, care au obţinut un rezultat foarte bun la alegerile pentru Parlamentul European, peste partide politice cu tradiţie. Sunt încrezător. Au în jur de 4.000 de membri, jumătate dintre aceştia femei, şi din acest punct de vedere cred că o astfel de organizaţie poate reprezenta un argument motivaţional pentru orice fel de candidat şi orice fel de proiect politic al PMP la nivel naţional”, a spus Diaconescu.

Zăpada mieilor şi salutări domnului Nica

Încă înainte de a începe lucrările Conferinţei PMP, în faţa Teatrului Muzical s-au postat, strategic, câţiva pensionari, în fruntea cărora se afla Toader Cristea. Dezamăgiţi de absenţa Elenei Udrea, pentru care pregătiseră un repertoriu vast de „urări”, protestatarii s-au consolat cu Cristian Diaconescu. "I-am urat lui Diaconescu să nu trăiască mai mult decât zăpada mieilor! Este un voiajor, care a trecut dintr-un partid într-altul", ne-a declarat supărat Toader Cristea. Dacă unii dintre membrii PMP i-au apostrofat pe bătrâni cu vorbe de ocară, răspunsul lui Diaconescu a fost mult mai elegant. Acesta le-a transmis: "Salutări domnului Nica!". "Cred că niciunul dintre noi nu este naiv. Dânşii încercau să îmi reamintească mie la ce partid am fost, şi i-am transmis salutări celui care cred că avea o preocupare din acest punct de vedere", a precizat Cristian Diaconescu.

  

Citeşte şi: EXCLUSIV/ Interviu cu Elena Udrea: "Ţara este pregătită pentru o femeie preşedinte"

Citit 2520 ori Ultima modificare Duminică, 27 Iulie 2014 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.