Ce obligaţii îşi asumă municipalitatea la Kombat Fest. Parteneriat cu Federaţia de Kempo

Ce obligaţii îşi asumă municipalitatea la Kombat Fest. Parteneriat cu Federaţia de Kempo
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deşi sigla Primăriei municipiului Galaţi apare deja pe afişele de promovare a Kombat Fest, abia în şedinţa de joi a Consiliului Local va fi supusă aprobării încheierea acordului de parteneriat între municipiul Galaţi şi Federaţia Română de Kempo, în vederea desfăşurării acestui eveniment în perioada în perioada 27 august - 1 septembrie 2015.

Prin acest acord, Primăria se obligă să pună la dispoziţia Federaţiei de Kempo bazele sportive ale Patinoarului Artificial "Dunărea" şi Sălii Sporturilor "Dunărea" şi locaţiile necesare desfăşurării evenimentelor, în perioada pregătirii şi organizării celorlalte activităţi din cadrul competiţiilor. Kombat Fest va cuprinde Gala de Box din data de 28 august şi spectacolul televizat de Arte Marţiale Mixte (MMA) RXF Fight Night 19, programat pentru data de 31 august. Primăria se mai angajează să asigure necesarul de energie electrică în zonele convenite pentru desfăşurarea evenimentului, curăţenia şi salubrizarea zilnică sau de câte ori este nevoie a locaţiilor de desfăşurare a evenimentului, dar şi suplimentarea de pubele pentru deşeurile menajere. De asemenea, tot în sarcina municipalităţii cade paza, prezenţa Jandarmeriei, serviciile de asistenţă medicală şi cele de prevenire şi stingere a incendiilor.

Galaţi, "templul sporturilor de contact"

Iniţiatorul hotărârii este consilierul local PSD Zanfir Ilie, care, în expunerea de motive, arată că Galaţiul are “reputaţia de oraş consacrat în domeniul sporturilor de contact - box, lupte şi mai recent kempo”. Consilierul argumentează că “municipiul Galaţi va deveni pentru şase zile un templu al sporturilor de contact, crescându-i popularitatea şi fiindu-i promovată imaginea în rândul persoanelor iubitoare de sport şi de mişcare sportivă.

Rămâne de văzut dacă aleşii vor fi de acord.

Citit 2343 ori Ultima modificare Duminică, 23 August 2015 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.