200 de asociaţii REFUZĂ să semneze cu CALORGAL

200 de asociaţii REFUZĂ să semneze cu CALORGAL
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Nu mai puţin de 200 de asociaţii de proprietari din oraş refuză să semneze contractele cu noua societate de termoficare. Până în acest moment, potrivit directorului tehnic din cadrul Calorgal, Mircea Ispas, distribuitorul de apă caldă şi căldură a încheiat contracte cu 442 de asociaţii, care au în componenţă aproximativ 2.880 de scări de bloc, din totalul de 4.000 de scări dependente de sistemul centralizat, câte figurează în evidenţele Calorgal.

Deşi, deocamdată, asigurarea căldurii şi apei calde menajere a gălăţenilor în sezonul rece rămâne sub semnul întrebării, conducerea Calorgal a precizat că „în a doua jumătate a lunii septembrie, operatorul va proceda la umplerea treptată a instalaţiilor pentru executarea probelor la rece în vederea pornirii sistemului la debutul sezonului rece 2015-2016 şi a Programului de acţiune toamnă - iarnă”.

MAI MULTE DESPRE CRIZA CĂLDURII ŞI A APEI CALDE CITEŞTE AICI -->> http://www.viata-libera.ro/prima-pagina/69765-nici-acum-nu-se-stie-daca-vom-avea-caldura-galatenii-din-zonele-unitare-fac-reclamatii-la-protectia-consumatorului 

Citit 3461 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2015 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.