Ce câştigă Primăria de pe urma Kombat Fest

Ce câştigă Primăria de pe urma Kombat Fest
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cu o singură abţinere, din partea consilierului local independent Alin Mihai, Consiliul Local a aprobat, joi, acordul de parteneriat dintre Primăria municipiului Galaţi şi Federaţia Română de Kempo, în vederea desfăşurării Kombat Fest, în perioada 27 august - 1 septembrie. Aleşii n-au avut nimic de zis, mai ales că au primit cu toţii invitaţii la evenimentul aflat deja în desfăşurare la momentul votului lor.

Aşa cum v-am informat, prin acest acord, Primăria se obligă să pună la dispoziţia Federaţiei de Kempo bazele sportive ale Patinoarului Artificial "Dunărea" şi Sălii Sporturilor "Dunărea", să asigure necesarul de energie electrică, salubrizarea zilnică sau de câte ori este nevoie a locaţiilor de desfăşurare a evenimentului, dar şi suplimentarea de pubele pentru deşeurile menajere. De asemenea, tot în sarcina municipalităţii cade paza, prezenţa Jandarmeriei, serviciile de asistenţă medicală şi cele de prevenire şi stingere a incendiilor.

Municipalitatea va avea şi un câştig: Federaţia de Kempo s-a angajat să achite municipiului Galaţi o cotă din profitul obţinut ca urmare a organizării evenimentului, într-un cuantum de 1.000 de lei.

Citit 2206 ori Ultima modificare Vineri, 28 August 2015 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.