Lăsată în voia sorţii, DRĂGUȘENI are nevoie de un PRIMAR gospodar şi cinstit!

Lăsată în voia sorţii, DRĂGUȘENI are nevoie de un PRIMAR gospodar şi cinstit!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

„De 26 de ani nu s-a făcut mai nimic în comună. Dacă facem o comparaţie cu celelalte unităţi administrativ-teritoriale, noi suntem undeva la polul opus, departe de civilizaţie”, ne-a mărturisit, cu amărăciune în suflet, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei, Dumitru Vintilă. Social-democratul, fost secretar al comunei, candidează pentru un mandat de primar la îndemnul multora dintre localnici, care s-au săturat să ducă un trai demn de Evul Mediu. Fără drumuri reabilitate, lăsate în paragină, fără apă curentă şi canalizare, cu unităţi de învăţământ nemodernizate şi neprimitoare pentru copii, dar şi fără locuri de muncă, comuna Drăguşeni are nevoie urgent de dezvoltare, proiecte de modernizare şi atenţie deosebită din partea viitorului primar şi Consiliului Local. Dumitru Vintilă ne-a spus că şi-a propus finalizarea proiectului de alimentare cu apă potabilă a comunei Drăguşeni, în satele Drăguşeni, Fundeanu şi Nicopole. Totodată, un obiectiv prioritar, care nu mai suportă amânare, este reabilitarea reţelei de drumuri, întrucât este dezastruoasă. „Reţeaua de drumuri este jalnică, din nefericire. Drumuri comunale şi săteşti avem doar pietruite. Adică, cele ce sunt în subordinea Consiliului Local arată înfiorător. Singurul drum asfaltat este al Consiliului Judeţean – DJ 251A. Acesta este de altfel şi unul dintre principalele mele obiective, în calitate de primar”, a afirmat candidatul PSD.

Dumitru Vintilă a spus că, în acelaşi timp, va lua toate măsurile pentru ca localnicii din Drăguşeni să beneficieze de energie electrică, întrucât, la acest moment, sunt mai multe zone în care au fost ridicate construcţii noi, dar care nu beneficiază de energie electrică, iar oamenii sunt obligaţi să stea la lumina lumânării. Social-democratul şi-a mai propus modernizarea Pieţei agroalimentare şi a oborului comunal, precum şi înfiinţarea unui cabinet stomatologic în comună şi a unor puncte medicale, deoarece inclusiv la capitolul sănătate localnicii au mult de suferit.

„Le promit oamenilor că tot ce mi-am propus să realizez o să şi fac, cu ajutorul lor, bineînţeles”, dă asigurări candidatul PSD pentru funcţia de primar. „Un primar trebuie să fie corect, sincer şi de cuvânt”, este de părere Dumitru Vintilă, care se poate lăuda că deţine experienţa necesară conducerii comunei.

(P)

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 2683 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 13:54