Cătălin Cristache și Marius Stan vor conduce noul PMP, la Galați. Se pregătește ”debarcarea” lui Picu Roman din funcția de viceprimar

Cătălin Cristache și Marius Stan vor conduce noul PMP, la Galați. Se pregătește ”debarcarea” lui Picu Roman din funcția de viceprimar
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Filiala gălățeană a Partidului Mișcarea Populară (PMP) va fi condusă de Cătălin Cristache (reconfirmat în funcția de președinte, după validarea fuziunii cu UNPR) și de fostul primar Marius Stan, căruia i-a revenit calitatea de prim-vicepreședinte, a decis, vineri, 22 iulie, conducerea centrală a formațiunii politice. Chiar dacă, până în urmă cu două zile, pe scena politică gălățeană se vehicula că deputatul Eugen Chebac va fi cel desemnat să conducă partidul, liderii de la București au preferat un tandem Cristache-Stan, după analiza rezultatelor obținute de PMP și UNPR la alegerile locale.

„S-a ținut cont de rezultatele obținute de cele două partide la alegerile din 5 iunie. PMP a avut, în județ, exceptând municipiul Galați, rezultate mai bune. Practic, au fost evaluați cei doi președinți de organizații județene, domnul deputat Chebac și eu”, ne-a declarat Cătălin Cristache. Chiar dacă, la acest moment, circulă informații conform cărora unii dintre membrii UNPR ar putea fi marginalizați, ba chiar determinați, într-un fel sau altul, să părăsească noul partid, Cristache a afirmat că „toată lumea va fi primită cu brațele deschise în PMP” și că vor urma discuții pe această temă.

Conform unor surse din UNPR, Picu Roman, cel care l-a trădat pe fostul primar Marius Stan, coalizând cu PSD și punând umărul la invalidarea mandatului de ales al fostului edil-șef, riscă să piardă funcția de viceprimar și calitatea de ales local. Se pare că ar exista deja un înlocuitor al acestuia.

Deputatul Eugen Chebac și fostul primar Marius Stan nu au răspuns la telefon, pentru a-și exprima un punct de vedere.

Citit 11610 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2016 20:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.