Concurs cu rezultat cunoscut. MARIUS HUMELNICU - singurul candidat pentru postul de administrator public

Concurs cu rezultat cunoscut. MARIUS HUMELNICU - singurul candidat pentru postul de administrator public
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O simplă formalitate, aşa ar putea fi catalogat concursul organizat de Primăria municipiului Galaţi pentru postul de administrator public al oraşului (city manager). Ieri, municipalitatea a afişat lista cu rezultatele selecţiei dosarelor concursului organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de administrator public. De fapt, ca să cităm din documentul postat atât pe panoul din faţa Primăriei, cât şi pe portal, este „lista cu rezultatul selecţiei”, pentru că vorbim despre un singur candidat înscris şi admis: Marius Humelnicu. Cum pe listă nu se mai află nimeni care să fie respins şi care să conteste rezultatul, putem deduce că, pe 1 august, Marius Humelnicu va susţine proba scrisă a concursului fără a avea adversari. Apoi, dacă va fi declarat admis, va susţine interviul şi, dacă trece cu bine ambele probe, va ocupa postul de administrator public.

Un post pentru care numele lui a fost deja anunţat de însuşi primarul oraşului, Ionuţ Pucheanu, în ziua în care şi-a primit certificatul de ales. La acel moment, nici măcar nu se ştiau criteriile de selecţie şi cerinţele concursului, postul nefiind nici măcar vacant, ci ocupat de Aurel Vlaicu. Misterioase sunt căile administraţiei locale!

Despre Marius Humelnicu vă putem spune că a jucat fotbal de performanţă la FCM Dunărea, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău, Cimentul Fieni, Dacia Unirea Brăila, Şahdag Qusar, Gilan Qabala (ultimele două, din Azerbaidjan). A absolvit Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” şi a urmat un master în Drept şi Administraţie Publică Europeană. A fost consilier local PSD, director coordonator în cadrul Direcţiei pentru Sport, a condus Autoritatea Rutieră Română Galaţi şi a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Citit 4997 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.