Noi întreruperi de curent, joi, în Galați

Noi întreruperi de curent, joi, în Galați
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Cea mai mare parte a consumatorilor care vor rămâne, joi, până la patru ore, fără curent electric sunt cei din Țiglina I, de pe str. Saturn, și de pe strada Traian, zona Pieței Centrale spre Baia Comunală. Dar mai sunt și alții. Întreruperile sunt cauzate de lucrările programate la rețelele electrice din municipiul Galați anunțate de sucursala locală DEER și care vor începe la orele 8,00 sau 11,00, în funcție de zonă.

Așadar, consumatorii afectați de întreruperi sunt cei de pe str. Saturn (blocurile B2-B4, C1-C8, C18, D1-D3, I5-I7, Fabrica de Pâine, stația Petrom. Școala 8 – Liceul Cuza, CT 17 Calorgal, Clubul Voința, Dispensar, Piața Țiglina I, Stomatologie, Clinica Saturn), Brăilei (Scan Expert).

Pe str. Traian, vor fi afectați gălățenii de la blocurile A1-A3, A5, A5B, A8-A13, B3A, B3B, 20 Apart.) și Smile Academy, Service Autoshop, zona dintre Basarabiei și Vultur, cabinet dr. Dinu, Sedivet, Pizzeria Mamma Mia, sediul BCR, Rodna, Medicus Center, Muzeul Ținc, La Morun, zona dintre Eroilor și Gării și ProClinic Art Therapy.

Cam în aceeași zonă, pe Basarabiei, vor fi întreruperi la bl. A10A și A16, precum și în zona dintre Traian și Războieni, Profi City, Direcția Impozite a Primăriei, punctul de lucru Electrica Furnizare, sediul ANPA.

De asemenea, vor fi afectați consumatori de pe str. Vultur (între Traian și Războieni), Dr. Nicolae Alexandrescu (între Serei și Vultur), Rubinelor, Păunului, Rândunelelor, Nicolae Bălcescu (între Rândunelelor și Gării), Dr. Carnabel (între Eroilor și Basarabiei), Serei (A13, A14, SC 111 Apă Canal și zona dintre Traian și Carnabel), Gării (A-D, A17 și Poșta specială), Crizantemelor (Batalionul 284 Tancuri) și 1 Decembrie 1918 c/c Aurel Vlaicu (cămin Liceu Metalurgic).

Tot joi, vor fi întreruperi la stațiile de pompare din Dunăre Extravilan (SPP 1 IEELIF, Pompe Zătun, SPE 1-D, St. Exp. Zătun), dar și în satul Corod (de la 9,00 la 17,00).

Într-un articol viitor vom scrie despre detaliile furnizate „Vieții libere” de compania DEER – Sucursala Galați cu privire la lucrările de modernizare a rețelelor efectuate în municipiu.

Citit 7886 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 18:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro