TIMP LIBER GALAŢI: Deepcentral şi Akcent, în concert la Galaţi. AFLĂ cu ce OCAZIE

TIMP LIBER GALAŢI: Deepcentral şi Akcent, în concert la Galaţi. AFLĂ cu ce OCAZIE
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Concursuri cu premii, spectacole, întreceri sportive, ateliere de creaţie, concert şi un show de lasere pe Faleza superioară a Dunării şi în Parcul ”Viva” sunt darurile Primăriei Galaţi de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Pentru organizarea manifestărilor, în parteneriat cu Pro FM Lider FM, au fost alocate aproximativ 130.000 de lei.

Distracţie, oră cu oră

Potrivit programului comunicat de Primărie, distracţia începe la ora 16,00, în Parcul Viva, cu ateliere de creaţie ale Fundaţiei A.R.I.P.I., Şcoala de Film şi Televiziune, animatori, face-painting, demonstraţii de aeromodele şi teatru interactiv şi o expoziţie păpuşi şi workshop. Pe Faleză (zona Parcului Viva), de la 16,30 la 17,00, are loc crosul copiilor, concurs cu premii. De la ora 17,00, îi vor introduce pe copii în atmosfera de poveste Disney Kids, Cătălina Moise, Andra şi Răzvan Gogan. Un sfert de oră mai târziu, urcă pe scenă „Hansel şi Gretel”, cărora le vor da viaţă trupa de păpuşari ”Gepetto” din Bârlad. De la 17,55 şi până la 18,40, va fi concert Deepcentral. Apoi, timp de zece minute, Şcoala de dans sportiv ”Dance Energy” Iaşi va face încălzirea pentru ceea ce va urma de la ora 19,00: muzică şi dans popular cu Ansamblul ”Doiniţa Covurluiului” Galaţi. După atâta joc şi voie bună, de la 19,25 la 20,15 va fi „Scandal la bal”, spectacol muzical pentru copii. De la ora 20,20 la 20,40, ”Personajele evadează” datorită Grupului ”Voces” din Galaţi. Apoi, până la ora 21,00, va fi în recital Andra Gogan. După 20 de minute de Latino Dance - Gabi Lupu ”Cien por Cien Latino” & Sueño Dance, urcă pe scenă, în concert până la 22,10, formaţia Akcent. Seara se va încheia cu un show de lasere.

Copii de Cartea Recordurilor

Trebuie spus că, anul acesta, invitaţii speciali ai zilei de 1 Iunie sunt Andra (13 ani) şi Răzvan Gogan (10 ani), doi copii români care au intrat în Cartea Recordurilor de trei ori până acum: Andra - pentru cel mai lung concert live susţinut de un copil, Răzvan - pentru cea mai tânără persoană care a ocupat funcţia de şef al statului, fiind învestit preşedinte pentru o zi, pe 1 iunie 2007, iar împreună - pentru cele mai multe CD-uri cu muzică din lume, lansate de doi copii (16 la momentul în care au intrat în Cartea Recordurilor). Andra Gogan dă voce şi cunoscutelor personaje Disney "Doctoriţa Pluşica" şi "Prinţesa Sofia".

Citit 5416 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2015 13:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.