Reabilitare energetică la două dispensare din Valea Mărului

Reabilitare energetică la două dispensare din Valea Mărului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria comunei Valea Mărului anunță începerea lucrărilor la un proiect de renovare integrată (consolidare seismică şi renovare energetică moderată) a clădirilor publice.

Se vor reabilita dispensarele din satele Mândrești și Valea Mărului, printr-o finanțare obţinută prin Planul Național de Rezilienţă şi Redresare, în valoare de aproape 3 milioane de lei, cu o contribuție de la bugetul local de aproape două milioane lei.

"Dispensarele, pentru care avem deja avem doi medici, două asistente și un medic stomatolog, deservesc 2.200 de persoane. Se va reabilita tot ce ține de eficiența energetică, se vor monta panouri fotovoltaice şi centrale electrice noi. Se vor realiza noi instalații electrice, izolații termice cu polistiren, se vor reface acoperișurile și zugrăvelile, la fiecare dintre cele două cabinete. Nu a fost simplu, a trebuit să pregătim altă clădire pentru relocarea personalului celor două cabinete medicale, a celui stomatologic, a farmaciei şi poştei, pe perioada lucrărilor", ne-a declarat primarul Florin Doca Vălmăreanu.

Citit 623 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2024 12:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro