Se apropie de final modernizarea străzilor din Costache Negri

Se apropie de final modernizarea străzilor din Costache Negri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La Costache Negri, s-a turnat zilele acestea primul strat de asfalt din cadrul execuției proiectului de modernizare a drumurilor locale, în valoare de 6,1 milioane de lei. Din acest total, 5 milioane de lei provin de la bugetul de stat, prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", iar 1,1 milioane de lei au fost alocaţi de la bugetul local. Lungimea totală a drumurilor ce vor fi modernizate este de peste 3 kilometri şi cuprinde străzile I.L. Caragiale, Bisericii, Zorilor, Ion Ghica şi Sălcioarei.

"Sunt conținute soluții la toate necesitățile care decurg din utilizare, accesul la proprietăți, abordare diferențiată în funcție de tipul și nevoile specifice ale utilizatorilor. Am prevăzut în proiect facilități pentru cei defavorizați social şi persoanele cu handicap. Sunt prevăzute măsuri ce satisfac previziunile de dezvoltare economică a comunei. Normele de mediu sunt astfel concepute încât să fie evitate riscurile de poluare sonică, a aerului, solului și subsolului, apelor freatice, etc", ne-a declarat primarul Ștefan Luca.

Licitația acestui proiect a fost câştigată, pe 15 octombrie 2023, de firma Gendav SRL, iar termenul maxim de execuție prevăzut prin contract este de 14 luni.

Citit 1355 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:16

1 comentariu

  • postat de Asfalt asteptat
    Joi, 28 Martie 2024 06:36
    89.136.4.***
    Frumos! Doar la Odaia Manolache strazile arata ca in secolul trecut!
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.