Ansamblu sportiv de 1,1 milioane de lei, la Şendreni

Ansamblu sportiv de 1,1 milioane de lei, la Şendreni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În satul Serbeștii Vechi, comuna Șendreni, s-au încheiat lucrările de construcție și amenajare a unui teren multifuncțional sportiv cu loc de joacă pentru copii, în valoare de 1,1 milioane de lei.

Potrivit primăriței comunei, Zamfira Burlacu, recepția lucrărilor finanțate de la bugetul local era o chestiune de zile.

”S-a realizat un teren sintetic de 924 metri pătrați pentru tenis, fotbal, baschet, şi un teren de joacă pentru copii, ansamblu dotat cu leagăne, cățărătoare, tobogan, balansoare, masă de ping-pong și aleile pietonale aferente. Mai e de montat doar gazonul, după care urmează recepţia", ne-a informat primăriţa.  

La Șendreni, printre proiectele mai importante, se află  în execuție și cel de racordare la sistemul de gaze, în valoare de 7,3 milioane de lei, finanțat de la bugetul local.  

Citit 658 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 10:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro