Un milion de lei pentru iluminat inteligent la Cuca

Un milion de lei pentru iluminat inteligent la Cuca
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Proiectul de modernizare a sistemelor de iluminat public din comuna Cuca, în valoare de aproape un milion de lei, a intrat în licitație, cu finanțare de la Administrația Fondului de Mediu. Prin introducerea noului sistem, comuna va fi iluminată inteligent, cu becuri led, în proporție de 85 la sută.

"Și înainte am avut iluminat, parțial. În timp, l-am îmbunătățit și am montat becuri economice. Acum au apărut cele cu led, mai eficiente și cu un consum mai mic. În 2022, am implementat un proiect prin care toată comuna este supravegheată cu camere video. Iluminatul ce se va realiza prin acest proiect va face tot sistemul și mai eficient, pe lângă avantajele unui iluminat ce reglează intensitatea luminii automat, în funcție de gradul de iluminare naturală. Reprezentanții Poliției mi-au confirmat că, de când s-au instalat camerele, oamenii nu mai distrug coșurile de gunoi de pe stradă și au un comportament mult mai civilizat", ne-a declarat primarul Mihăiță Vlad.

Citit 945 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro