Daruri şi spectacol de la liceenii gălăţeni

Daruri şi spectacol de la liceenii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Două trupe de liceeni în colaborare cu Asociaţia Semper Musica Filiala Tecuci au concertat pentru vârstnicii rezidenţi ai Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale şi pentru copiii din cadrul Centrului de zi  „Sf. Antonie cel Mare” din Galaţi. 100 de vârstnici au primit pachete care au inclus alimente neperisabile şi 40 de copii au beneficiat de cele 100 de jucării colectate de liceenii din cadrul a două licee gălățene: Liceul Teoretic “Emil Racoviţă” şi Colegiul de Industrie Alimentară “Elena Doamna”. Atât colectele organizate, cât şi spectacolul au fost posibile prin implicarea Consiliilor Şcolare ale Elevilor din cele două licee, dar şi din cadrul Colegiului Naţional “Mihail Kogălniceanu”.

 “Ideea a venit de la elevii de la CNMK. Noi i-am sprijinit cu fondurile necesare cumpărării pachetelor. Tinerii au început să se descurce din ce în ce mai bine în organizarea proiectelor comunitare", spune Alexandru Gheorghiu, coordonatorul proiectului.

Acţiunile fac parte din proiectul “30 de Consilii Şcolare ale Elevilor decid că implicarea în comunitate este o prioritate”, în care elevii au fost chestionați cu privire la domeniile în care s-ar implica şi beneficiarii pe care i-ar ajuta. În final, consiliile şcolare vor raporta online, utilizând website-ul www.cjegalati.ro, Consiliul Judeţean al Elevilor Galaţi devenind primul consiliu din România care va beneficia de raportare online.

Citit 1510 ori Ultima modificare Vineri, 06 Aprilie 2018 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.