Criza din fiecare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o pauză destul de mare, cauzată mai mult de vreme decât de vremuri, reluăm, astăzi, rubrica, promiţându-vă noi şi noi idei pentru a parcurge această perioadă cât mai uşor.

Vă reamintim că aşteptăm în continuare sfaturi anti-criză de la dumneavoastră, pe mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau în scris, trimise „clasic”, prin poştă, pe adresa Galaţi, strada Domnească nr. 68.

Astăzi vă prezentăm sfaturile primite de la o cititoare, Lavinia, care ne-a scris din străinătate, acolo unde trăieşte de mult timp. „Părerea mea e că această criză economică e şi o manifestare a unei crize interioare, sufleteşti.

Ar fi un bun moment să ne punem puţină ordine în inima noastră, aşa cu mijloacele puţine pe care le are la îndemână fiecare. Un prim pas ar fi să mergem la biserică (mă includ şi pe mine) să ne spovedim, să ne rugăm lui Dumnezeu să ne ajute în greutăţi, să ţinem post.

Să facem în fiecare zi o mică rugăciune. Poate unii o fac deja, dar chiar şi cei mai puţin credincioşi nu ar avea nimic de pierdut.

Nici nu ştiţi câtă şansă avem ca gălăţeni/români să avem bisericile aproape de casă. În străinătate mergi ore întregi cu trenul ca să ajungi la Slujbă...”, ne-a scris Lavinia.

Aşadar, un sfat nou:  înainte de a te lupta împotriva crizei economice, concentrează-te pe criza din tine! Până data viitoare, criză uşoară!

Citit 652 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.