Delia și Garcea fac Revelion de lux în Centrul Vechi

Delia și Garcea fac Revelion de lux în Centrul Vechi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Delia și Mugur Mihăescu, patronii unor localuri cu ștaif din Centrul Vechi, organizează Revelion 2024

Dacă, în clubul Deliei, se anunță un chef select, cu băuturi fine, Garcea a decis să lase totul ”la liber”, ca într-o zi obișnuită, pe principiul ”cât consumi, atât plătești”, ofertă tentantă pentru studenți și bugetari. 

Delia organizează Revelion 2024, cu trei variante de prețuri

Delia și Mugur Mihăescu organizează, și în acest an, petrecerea de Revelion, după plăcutele experiențe din trecut, când s-a lăsat cu distracție până în zori, iar clienții s-au declarat mulțumiți de ospitalitate.

Potrivit celor de la Playtech.ro, iată cât costă ca să te distrezi în ultima noapte din acest an în cele două cluburi patronate de celebrele vedete și aflate în Centrul Vechi al Capitalei. Delia organizează în Clubul ei, ”The Vintage”, petrecerea ”The Vintage New Year”, o petrecere pe cinste, cu băuturi fine și muzică de dans, propunând și trei variante de prețuri. Rezervarea unei mese, de 4-6 persoane, în care sunt incluse două sticle de alcool la alegere, vodcă, whisky, rom, tequila, gin, campari, suc natural etc., costă 2.500 de lei. Mai există o variantă, ceva mai ieftină, de 2.000 de lei, pentru rezervarea unei mese, tot de 4-6 persoane, dar cu un meniu mai restrâns, dar și varianta ieftină, ”at the bar”, de 150 de lei de persoană, în care este inclusă intrarea și o băutură.

Revelion 2024, în localul lui Mugur Mihăescu

Cât îl privește pe Mugur Mihăescu sau ”Garcea”, de la Vacanța Mare, el s-a gândit, pentru a atrage cât mai mulți clienți, să lase prețurile la liber, ca într-o zi obișnuită, fără tarif fix, după principiul ”cât bei și mănânci, atât plătești”: ”La noi, de Revelion, va fi totul ca într-o zi obișnuită, la aceleași prețuri, fiecare mănâncă și bea ce dorește, nu avem prețuri fixe și nici meniu fix. Este mai bine așa, la liber, este mai ieftin, fiecare plătește cât consumă. Avem prețuri bune și pentru studenți și bugetari, nu e foarte scump. Vom avea și muzică antrenantă, cred că vom avea și DJ, vă așteptăm cu drag”, a spus, pentru Playtech Știri, unul dintre angajații localului lui Mugur Mihăescu.

Pentru o bere și o pizza gustoasă, în funcție de cea pe care o alegeți, căci sunt mai multe sortimente, prețurile variază între 50 și 70 de lei. Cei care au mai petrecut în localul artistului au lăsat pe Facebook recenzii bune:

”Cea mai bună pizza din oraș, cu un sos extraordinar și printre cele mai bune serviri și discuții în timpul scurtei șederi pe terasă. Recomand cu drag locul pentru atmosfera și mâncarea de calitate”. Ca de obicei, sunt și nemulțumiți: ”Servirea ok, însă muzica este foarte tare!”. 

Garcea”, la un pas de faliment

Împreună cu fratele său, Liviu, Mugur Mihăescu a deschis în Centrul Vechi trei localuri, care i-au adus un venit frumușel. Totul a fost perfect până în martie 2020, odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus. De atunci, din cauza restricțiilor impuse de autorități, afacerea lui Garcea a fost la un pas de faliment. 

(articol realizat din surse online)

Citit 1918 ori Ultima modificare Vineri, 29 Decembrie 2023 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.