Campanie de reciclare a deșeurilor electrice și electronice

Campanie de reciclare a deșeurilor electrice și electronice
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În perioada 27 martie - 30 aprilie 2024, gălăţenii pot să predea spre reciclare deșeuri de echipamente electrice și electronice (inclusiv becuri și neoane), în cadrul campaniei "Orașe curate". Predarea a 15 kg de deşeuri va fi recompensată cu un premiu instant, care constă în două becuri LED.

Gălăţenii pot preda deşeurile la punctele municipale de colectare, aflate la următoarele adrese: Drumul Viilor nr. 1 (luni - sâmbătă, orele 8.00 - 16.00; duminică, 8.00 - 12.00), strada Nufărului nr. 24-26 (luni - vineri, 6.00 - 14.00) şi stația de sortare Barboși (luni - vineri, 7.00 - 15.00). Deşeurile voluminoase pot fi preluate gratuit de la domiciliu (comanda de preluare se face telefonic, la numărul 0236.312.282).

Campania "Oraşe curate" este iniţiată de compania Ecotic, în parteneriat cu Primăria Galați, Ecosal, Apă Canal, Agenţia pentru Protecţia Mediului şi Inspectoratul Școlar Județean. Detaliile și regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.ecotic.ro.

 

Citit 1185 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2024 13:37

1 comentariu

  • postat de Eori
    Vineri, 05 Aprilie 2024 18:43
    86.123.77.***
    Lumea Ar Trebuii Să Știe Că Se Poate Reduce Consumul De Energie Electrică, Dacă Oamenii Și Copii Scot Din Priză Aparatele De Care Nu Au Nevoie, Și Opresc Ce Nu Este Necesar !

    I-ar Asta Înseamnă O Factură Mai Mică La Energia Electrică,
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro