Amendă de 15.000 de lei pentru un camion cu prelata netrasă

Amendă de 15.000 de lei pentru un camion cu prelata netrasă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O echipă din cadrul Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Galați a observat, pe o stradă din oraș, un autocamion care transporta pământ fără prelata trasă. Conform Gărzii de Mediu Galați, comisarii au decis să intervină și să efectueze un control la șantierul în care acesta a oprit.

"După verificări amănunțite, au fost impuse câteva măsuri esențiale pentru a asigura conformitatea cu normele de mediu și calitatea aerului. În același timp, s-a aplicat și o sancțiune contravențională, conformă cu legislația, în valoare de 15.000 de lei, pentru a sublinia importanța respectării acestor reguli vitale", potrivit sursei citate.

Citit 1241 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2024 16:11

1 comentariu

  • postat de Alex
    Miercuri, 10 Aprilie 2024 08:20
    217.156.52.***
    Va invitam sa constatati poluarea de la Intfor. De 2 ani de zile sunt nori de praf. Cum au primit autorizatie de "demolare" a copacilor? Spun demolare pentru ca toti copacii au fost culcati la pamant cu buldozerul.
    0
    7

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro