Cum ne îmbrăcăm de Paște, în funcţie de locul petrecerii

Cum ne îmbrăcăm de Paște, în funcţie de locul petrecerii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru sărbătorile pascale, specialiștii în vestimentație ne sfătuiesc să alegem o ținută adecvată, în funcție de locul în care petrecem.

În familie. Pentru o masă acasă cu familia, poţi opta pentru o rochie lejeră din voal, eventual cu imprimeu floral. Evită ținutele comune sau rochiile mulate și elegante și, de asemenea, evită negrul. Dacă nu ești adepta rochiilor, alege ca ținută de Paște o pereche de pantaloni casual, în combinație cu o bluză în tendințe. Ambele sunt ideale pentru masa în familie de Paște. Chiar dacă petreci acasă, nu trebuie să neglijezi aspectul fizic. Se spune că de Paște, aduce noroc purtarea unui articol vestimentar nou.

În club. Ești plină de energie și nu vei putea sta întreaga zi acasă? Atunci, cu siguranță vei dori să mergi în club, alături de cei mai buni prieteni. Alege ca ținută rochii îndrăznețe, mulate, negre sau cu imprimeuri. Nici salopeta nu este o alegere rea, dacă nu ești adepta rochițelor. Aceasta este, din contră, o alegere perfectă în ceea ce privește ținuta de Paște, pentru ca este un must have al momentului și, cu siguranță, vei ieși din anonimat. Indiferent ce ținută vei purta în club, nu uita să alegi ceea ce te reprezintă pentru a te simți cât mai bine și pentru a atrage priviri admirative.

La restaurant. Te-ai săturat să gătești zilnic şi de Paste vrei puțin răsfăț? Trebuie să știi că la restaurant se impune un anumit dress code. Așadar, ținuta de Paște trebuie să fie impecabilă, iar o rochie lungă de seară este o alegere perfectă. Anul acesta se poartă rochiile din materiale vaporoase, dar și cele stil sirenă în culori puternice, precum galben, turcoaz sau albastru electric. Nu trebuie să-ți fie teamă să porți culori vibrante, pentru ca ele se află printre tendințele acestui sezon. Cel mai mult contează atitudinea și modul în care știi să porți o haină!

La picnic. Vremea se va încălzi, astfel că de Paște va fi soare și frumos. Te-ai plictisit de zilele petrecute la birou, de zilele urâte și mohorâte și, cu siguranță, ai chef de un grătar, la iarbă verde, alături de prieteni. Cele mai indicate sunt ținutele lejere, care să-ți permită să te miști în voie. Printre cele mai lejere ținute de Paște se numără treningurile. Un must have al acestui sezon sunt treningurile de blugi, care te scot din anonimat și îți conferă un look modern.

Citit 867 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2024 11:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro