La Poşta din 40, din patru ghişee lucrează doar două!

La Poşta din 40, din patru ghişee lucrează doar două!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
  • La Oficiul din Micro 40, gălăţenii pierd minute în şir, stând la coadă, la două ghişee, în timp ce celelalte două nu sunt deschise publicului  

"Locuiesc în Micro 40 şi, dacă am de ridicat o recomandată, merg la Oficiul Poştal nr. 12 din Galaţi. Cum sunt şi eu angajat, nu pot ajunge acolo decât dimineaţă, până în 8,30. Invariabil, din cele patru ghişee câte sunt acolo, numai două lucrează cu publicul. Celelalte două ghişee sunt închise. Sunt angajate la acele ghişee, dar nu ştiu ce tot fac în spatele geamurilor, că de lucrat cu cetăţenii, nu lucrează! Este deranjant, pentru că noi stăm la coadă şi pierdem o grămadă de timp, deşi dacă ar fi deschise toate ghişeele, toată lumea ar economisi timp", ne-a spus, nemulţumit, la telefonul Vieţii libere, Emanuel C. de 45 de ani. Gălăţeanul spune că nu este prima oară când observă că dimineaţa nu funcţionează decât două din cele patru ghişee şi că este deranjat de această modalitate de lucru: "Pare un fel de sfidare la adresa cetăţenilor. Dacă scrie că şi la ghişeul trei şi patru se încasează facturi, se ridică corespondenţa, de ce nu se face acest lucru toată ziua? Orice om care vine acolo, are şi el un program de lucru; eu, dacă întârzii la program - că şi eu lucrez cu publicul - imediat sunt criticat de cei care stau la coadă.... Dacă ar exista şi alte unităţi poştale private cu acelaşi obiect de activitate, aş renunţa pe loc la Poşta de stat ".

Directorului Poştei are explicaţii pentru ghişeele închise

Directorul Oficiului Judeţean de Poştă Galaţi, Dorin Petrescu, ne-a răspuns: "Sunt foarte puţine reclamaţiile de acest gen, dar cu siguranţă că vom verifica să vedem ce se întâmplă la Oficiul Poştal Nr. 12. Să ştiţi că domnul a spus şi un mare adevăr: deşi sunt închise acele ghişee, angajatele lucrează! Ele pregătesc hârtii care le sunt necesare apoi pe tot parcursul zilei. Am să reţin reclamaţia ca pe o sugestie de îmbunătăţire a activităţii, căci poate că, într-adevăr, este deranjat pentru oamenii care stau la coadă să vadă că sunt angajate la ghişee, dar nu îi servesc". Directorul Dorin Petrescu a adăugat că "în oficiile poştale se stabilesc câte ghişee sunt deschise şi în baza unor curbe de trafic, care ne spun că spre orele prânzului încep să vină din ce în ce mai mulţi cetăţeni".

Cu alte cuvinte, puteţi trage o fugă, de la serviciu, în pauza de prânz; astfel, veţi sta, ce-i drept, la coadă (căci e momentul când începe să se aglomereze - potrivit studiilor Poştei), dar veţi avea satisfacţia că toate ghişeele sunt deschise!

Citit 7904 ori Ultima modificare Luni, 14 Mai 2012 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.