Bacalbaşa: "Parcul de câini al oraşului trebuie înnoit"
Foto: Câinii din Galaţi păzesc maşina unui preşedinte, crezând că este vorba despre cel de la Consiliul Judeţului

Bacalbaşa: "Parcul de câini al oraşului trebuie înnoit"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Preşedintele CJ Galaţi este decis să ia măsuri pentru ca şi nepoţii noştri să poată fi muşcaţi de câini * Marius Stan vrea să învie Moise de Paşti, ca să îl folosească la construcţia celei mai originale căi de traversare a Dunării: ape despărţite


Funcţionarii din Primărie, disperaţi că urmează o perioadă cu multe "libere": "Nouă ne place s-o frecăm la birou"

Funcţionarii din Primăria Galaţi sunt cu moralul la pământ după ce au aflat că urmează o perioadă cu nu mai puţin de şapte zile libere, de Paşti şi de 1 mai. "În fiecare an e aceeaşi problemă, Guvernul ne dă prea multe libere în această perioadă. Dacă stăm pe acasă trebuie să facem curat, să facem mâncare, să plimbăm copiii, pe scurt, să muncim pe brânci. Abia aşteptăm să se termine perioada zilelor libere, ca să ne relaxăm la serviciu", a declarat Tanti Anişoara, de la Ghişeul 2. Alături de colegii din Finanţe, funcţionarii din Primăria Galaţi au cerut insistent conducerilor instituţiilor să recupereze zilele libere în săptămâna care urmează. "Vrem să stăm câte 12 ore la birou, ca să ne odihnim suficient pentru acele zile de coşmar. Unde mai pui că acuşi se face vară şi vine perioada concediilor. Trebuie să ne odihnim mai mult la ghişee, altfel nu dăm randament în zilele libere", a completat doamna Maricica, de la Ghişeul 3.

Bacalbaşa a interzis castrarea patrupedelor: "Trebuie să reînnoim parcul de câini al oraşului!"

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a luat măsura interzicerii castrării câinilor comunitari în Galaţi. Mai mult, şeful CJ este decis să interzică vânzarea de prezervative mărimea S pe tot teritoriul judeţului, prezervative pe care ONG-urile le foloseau pentru a stăvili înmulţirea "comunitarilor". "Avem nevoie de sânge proaspăt în lumea patrupedelor. Voi lua aceste măsuri ca să mă asigur că şi nepoţii noştri vor putea fi muşcaţi de câini. Suntem datori faţă de generaţiile care vin să le asigurăm un un judeţ plin de farmec, aşa ca acum", a declarat Bacalbaşa. Primul care a a aflat de deciziile lui Bacalbaşa a fost chiar deputatul PSD Florin Pâslaru. Dan Nica l-a sunat joi dimineaţă şi i-a spus: "Florine, am două veşti pentru tine, una proastă şi una bună: vezi că Bacalbaşa scoate de pe piaţă prezervativele mărimea S, dar a hotărât, totuşi, să nu mai castreze patrupedele".

Adamescu, revoltat că la meciul cu Petrolul au venit totuşi 4000 de spectatori: "Vom face 1000 de euro biletul"

Patronul Oţelului Galaţi, Dan Grigore Adamescu, e în pragul disperării după ce la meciul cu Petrolul au fost aproape 4000 de spectatori în tribune, în ciuda faptului că a scumpit biletele special ca să gonească lumea de la stadion. "Am majorat preţul la meciul cu Steaua, dar tot au venit câţiva, am făcut din nou bilete scumpe la semifinala cu Petrolul, dar sunt unii care se tot încăpăţânează să vină. Gata, nu se mai poate aşa ceva! Voi face 1000 de euro biletul, să văd atunci dacă mai vine vreunul. Până la sfârşitul sezonului, vreau să ajungem la o medie de maximum trei, patru suporteri pe meci", a urlat Adamescu la Remus Pascu. Acesta s-a conformat şi anunţat o nouă promoţie la pachetele de bilete pentru suporterii gălăţeni: cine nu vine la meciul cu Chiajna primeşte câte 10 lei ca să vadă de acasă următoarele două partide, cu U Cluj şi cu Ceahlăul.

NASA, decisă să filmeze următoarea aselenizare pe drumurile din judeţul Galaţi: "Craterele de aici sunt mult mai veridice"

Agenţia spaţială americană este hotărâtă ca următoarea filmare cu astronauţi pe lună să se facă pe drumurile judeţene din Galaţi, ori pe cel spre Pechea, ori pe cel spre Târgu Bujor. "Ne-am săturat să tot fim acuzaţi de fals. Cei mai mulţi susţinători ai teoriei conspiraţiei au justificat că gropile de la filmarea din 1969 nu erau tocmai reuşite, că ar fi fost făcute artificial, în studio. Vom filma în Galaţi şi astfel vom evita orice scandal legat de presupuse falsuri", a declarat, sub protecţia anonimatului, un cameraman de la NASA. Şefii judeţului sunt încântaţi de idee şi au anunţat că nu vor mai plomba nicio gaură din asfalt până la filmări, chiar dacă agenţia spaţială americană a programat următoarea călătorie pe lună pentru luna iulie a anului 2051.

Marius Stan îl vrea înviat pe Moise de Paşti, ca să despartă apele Dunării

Primarul Marius Stan este pe cale să realizeze investiţia mileniului în Galaţi: o cale de acces nemaiîntâlnită până pe malul tulcean al Dunării. Astfel, primarul liberal i-a convocat pe toţi preoţii din Galaţi şi i-a rugat să modifice puţin slujba de Înviere, programată peste două săptămâni, în ideea de a readuce la viaţă un personaj mult mai de folos administraţiei locale: celebrul Moise, despre care sunt informaţii că ar fi despărţit, în urmă cu câteva sute de ani, o apă chiar mai mare decât Dunărea. "M-am gândit mai bine şi cred că vom renunţa la tunelul pe sub Dunăre. Cu o singură condiţie: anul acesta, de Paşti, să-l înviaţi pe inginerul Moise. Am nevoie de el doar 40 de zile, cât să ne faciliteze accesul spre Tulcea. După aia poate să se Înalţe liniştit", le-a transmis Stan preoţilor prezenţi la convocare.

Chiar înainte de Paşti, sute de miei protestează în faţa Prefecturii: "Spune NU droburilor"

Câteva sute de miei din judeţul Galaţi protestează de câteva zile în faţa Prefecturii Galaţi, alături de o serie de reprezentanţi ai unor organizaţii de luptă împotriva drogurilor. Se pare că mieii au profitat de autorizaţia obţinută de ONG-ul "Fără Cannabis" şi au început să se alăture protestatarilor, cerând şi ei interzicerea droburilor. "Droburile sunt periculoase, mai ales dacă ajung în mâna copiilor. Unele sunt atât de bune încât creează dependenţă. Chiar dacă populaţia nu consumă regulat drob, ci doar o dată pe an, există riscuri însemnate de îmbolnăvire", a declarat mielul brumăriu din fruntea protestatarilor.

Moise Golan

Pentru că au terminat vinul din butoaie, cudălbenii se spovedesc de cinci ori pe zi

Cozi infernale la bisericile din zona Cudalbiului. Sute de săteni profită de perioada premergătoare sărbătorilor pascale şi se spovedesc de cel puţin cinci ori pe zi, ca alternativă la faptul că au terminat tot vinul din budane. "Nu ne aşteptam să terminăm chiar atât de repede vinul, a fost o producţie generoasă. Chiar şi aşa, a fost, se pare, sete mare în Cudalbi în ultimele luni. După informaţiile mele s-au consumat peste 1.000 de hectolitri de vin în comună, aşa că vinul s-a cam dus. Ca să rezistăm până în toamnă, am apelat la soluţia extremă. Ne spovedim de câte ori putem în fiecare zi, ca să ne tratăm insuficienţa alcoolică. Nu e de ajuns, dar e mai bine decât nimic", a declarat Rică Setilă.

Cursuri speciale în Măstăcani "Cureaua se foloseşte şi la prins pantalonii"

Celebrul creator român de modă Cătălin Botezatu ţine în aceste zile o serie de cursuri despre îmbrăcăminte la Măstăcani. În prima lecţie, Bote le-a prezentat măstăcănenilor cureaua, un dispozitiv care, în localitate, a căpătat o cu totul altă funcţie decât cea obişnuită. "Cureaua se foloseşte ca accesoriu la pantaloni. În cazul în care pantalonul e mai larg, cureaua poate chiar susţine pantalonul", a explicat Botezatu. Sătenii prezenţi la cursuri au rămas muţi de uimire când au aflat despre această utilizare a curelei. "Noi o folosim, din moşi-strămoşi, la bătutul copiilor. E foarte interesant ce am auzit astăzi, o să încercăm să punem în aplicare acest nou procedeu. Pentru copii ne rămân nuielele şi biciul", a declarat Gelu Ciocan, localnic.

Caz incredibil la supermarketul Real: un cocalar şi-a parcat BMW-ul la 30 de metri de intrare

Angajaţii supermarketului Real şi-au făcut cruce când au văzut că un cocalar cu BMW alb şi-a parcat maşina la o distanţă de peste 30 de metri de intrarea în magazin. "Nu ne vine să credem, suntem încă în stare de şoc. De obicei, cocalarii cu BMW alb lasă maşina chiar în uşa supermarketului, blocând întreaga circulaţie. Acest cocalar a venit, a parcat regulamentar la o distanţă considerabilă şi a mers pe jos până la intrare", a declarat Lică Promoţie, angajat Real.

Pâslaru le face o surpriză angajaţilor TVG: "Vor primi o primă consistentă la Paştele Cailor"

Şeful TVG, Florin Pâslaru, i-a anunţat pe angajaţii săi de la TV Galaţi că îi paşte o supriză cât de curând. "Vor primi o primă consistentă, dar nu ştiu când. Deocamdată, la fel ca în ultimii zece ani, nu am bani, dar sper să le dau oamenilor câte o sută de milioane la Paştele Cailor. Nu trebuie să îmi mulţumească, e suficient să vină în continuare la muncă pe ochi frumoşi", a declarat Florin Pâslaru.

Victor Paul Dobre: "Candidez pentru şefia PSD, că la PNL nu mai am loc"

Membrii PSD vor avea parte de o surpriză mare sâmbătă, la congresul partidului. Se pare că pe lista pentru un loc în Comitetul Executiva va candida şi liberalul Victor Paul Dobre. "La PNL am rămas fără funcţie, aşa că încerc la PSD. Mă înţeleg bine cu Dan Nica, nu văd niciun motiv pentru care nu m-aş înscrie. În plus, mă cheamă la fel ca pe Ponta. Sper să nu candideze şi Marius Stan pe acelaşi post, că iar rămân fără funcţie în partid", le-a declarat Victor Dobre unor apropiaţi.

Pistă specială pentru vapoare pe Faleza Inferioară

Consiliul Local Galaţi a luat decizia de a face o pistă specială pentru vapoarele care vor circula pe inundata Faleză inferioară a Dunării. "Va fi o pistă specială, lângă cele pentru biciclete şi role. Cetăţenii care se plimbă cu cizme de cauciuc pe faleză nu trebuie să intre în panică, vapoarele nu vor avea voie să îşi părăsească pista. Dacă inundaţiile vor ţine mai mult decât s-a prognozat, vom încerca să aducem pe Faleză şi câteva convoaie de marfă", a declarat viceprimarul Florin Popa.

Silviu Ilie, cerut printre titulari de locatarii de lângă stadion: "Deja am rămas fără mingi"

Locatarii de la blocul de lângă stadionul Oţelul îi cer antrenorului Petre Grigoraş să îl titularizeze pe Silviu Ilie. "De când nu mai joacă, am rămas fără mingi. Când era în echipă, alta era treaba. Bubuia şi câte două mingi peste stadion în fiecare meci. Avem nevoie de mingi să se joace şi copiii noştri", a declarat Nea Ion, de la parter.

Dunărea va juca şi la anul în B: "Am reuşit din nou să ne salvăm de la promovare"

Cea de-a doua echipă de fotbal a Galaţiului a reuşit şi anul acesta o performanţă istorică: s-a salvat de la promovare chiar cu zece etape înainte de încheierea campionatului. "Am muncit pe brânci şi am reuşit pentru al nu ştiu câtălea an să rămânem în B. La anul vom avea o misiune şi mai grea, vor veni din prima divizie multe echipe slabe", a declarat antrenorul Octavian Grigore.


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3122 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2013 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.