Gălăţenii întreabă: Când se înfiinţează staţia la Privilege?
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Gălăţenii întreabă: Când se înfiinţează staţia la Privilege?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi se preconiza că o staţie pentru mijloacele de transport în comun va fi înfiinţată cât de curând pe Strada Brăilei, în dreptul Blocurilor Privilege, locuitorii din zonă nu ştiu când sau măcar dacă va fi pusă în practică propunerea. Aşa cum ne-a scris un cititor, problema nu este una necunoscută autorităţilor locale.

„Astă-iarnă ne-am plâns de ger şi nămeţi, că nu avem cum să ne ducem copiii la şcoli, acum ne plângem de caniculă când ieşim cu ei. Aşa cum am mai spus, suntem în jur de 1.400 de persoane în acest cartier, de la cei mici până la pensionari, atât la blocurile, cât şi la casele din zonă, cu toţii avem copii care merg la şcoală, grădiniţă sau liceu, sunt nenumăraţi copii care vin la antrenamentele sportive de la stadion, există cel mai mare parc din Galaţi pe care-l vizitează zilnic nu doar cei din zona mai sus menţionată, ci din întreg oraşul, şi mai mult decât atât, mai nou s-a deschis şi supermarketul Kaufland. (…) Pentru o mică bucată de timp au fost plantate nişte indicatoare de staţii de autobuz şi am ajuns să sperăm că se va rezolva şi problema noastră, dar au fost mutate la scurt timp, acoperite de iederă şi nu s-a mai întâmplat nimic. (…) Vă rugăm înţelegeţi că e o necesitate atât staţia de autobuz, cât şi o trecere de pietoni în zona acestui bloc Privilege, nu un moft al celor care deţin autoturisme personale”, ne-a scris domnul Panait Constantin.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Mihai Costache, ne-a declarat: „Problema este în studiu, pentru că nu îndeplineşte solicitările Poliţiei Rutiere privind fluenţa traficului în zonă, dar nici solicitările cetăţenilor”.

Citit 4265 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2013 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.