PAMFLET/ Pâslaru a sărbătorit şi el ziua lui Eminescu: A umblat toată ziua numai cu bancnote de 500 de lei

PAMFLET/ Pâslaru a sărbătorit şi el ziua lui Eminescu: A umblat toată ziua numai cu bancnote de 500 de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pâslaru a sărbătorit şi el ziua lui Eminescu/ A umblat toată ziua numai cu bancnote de 500 de lei

Deputatul PSD Florin Pâslaru dovedeşte din nou că e un om cult, care ţine la valorile autentice româneşti. Astfel, acesta a declarat că, miercuri, a sărbătorit şi el alături de toţi iubitorii de literatură ziua marelui poet Mihai Eminescu. "Să nu mai zică lumea că sunt incult! Pe 15 ianuarie am renunţat de tot la euro şi la bancnotele mici, am umblat numai cu bancnote de 500 de lei la mine. E felul meu de a-mi arăta preţuirea pentru poetul nepereche", a declarat Pâslaru. Mai mult decât atât, deputatul PSD nu a acceptat deloc rest de la consignaţie când s-a dus să îşi cumpere un bax de prezervative. "Nu am putut să iau rest, că pe bancnotele pe care mi le dădea vânzătoarea nu era chipul lui Eminescu. Mă duc joi să iau restul, aşa am convenit", a mai adăugat Pâslaru.

Pesediştii se tem de perioada reducerilor/ Se anunţă discounturi de 70 la sută la şpagă

Pesdiştii gălăţeni sunt de-a dreptul îngroziţi de faptul că ianuare este luna reducerilor. La toate societăţile publice din Galaţi s-au anunţat reduceri de până la 70 la sută la şpăgi. "E cumplit, asemenea reduceri nu am mai prins de ani buni. E cam mult totuşi. Înţelegem să se facă reduceri, că e sezonul, dar nici chiar aşa. Mai mergea un cinci, zece la sută, dar la nivelul ăsta nu putem să ne mai descurcăm", a declarat un pesedist obişnuit, însetat de şpagă.

Când se întoarce din străinătate, Bacalbaşa vine prin Paris: "În felul acesta vin acasă şi cu 300 de euro"

De fiecare dată când se întoarce din vizitele externe pe care le efectuează în interesul judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa îşi ia bilet la avion prin Paris. "Indiferent unde mă duc, chiar dacă e vorba de Spania, Madagascar sau Indonezia, îmi iau bilet la întoarcere numai prin Paris. În felul acesta aduc şi 300 de euro pentru bugetul judeţului. De la începutul mandatului am strâns peste 20.000 de euro", a declarat preşedintele CJ.

Pâslaru le dă peste nas celor care îi contestă inteligenţa: "Am luat 10 curat la testul IQ"

Deranjat de afirmaţiile care se fac în anumite cercuri, cum că nu ar fi tocmai un Einstein, Florin Pâslaru a convocat miercuri o conferinţă de presă în care a făcut publice rezultatele unui test de inteligenţă pe care l-a dat recent. "Uitaţi-vă ce scrie aici. Am luat 10 curat la testul de inteligenţă. Păi cine mai e atât de deştept de atât? E drept, aceste rezultate nu le-am obţinut uşor, ci prin muncă susţinută. Am citit vreo trei coperte de cărţi pentru asta, am rezolvat patru careuri sudoku şi chiar am făcut un rebus. A fost dificil, recunosc, dar rezultatele sunt pe măsură. Să mai spună cineva despre mine că nu sunt inteligent. Gata, de-acum e dovedit ştiinţific", a declarat Pâslaru.


 

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2295 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2014 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.