Câte LOCURI DE MUNCĂ în străinătate sunt disponibile la AJOFM Galaţi

Câte LOCURI DE MUNCĂ în străinătate sunt disponibile la AJOFM Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şomerii din Galaţi care vor să lucreze în străinătare trebuie să ştie că în Franţa, Germania, Irlanda şi Norvegia au la dispoziţie nu mai puţin de 136 de posturi vacante. Cele mai multe locuri disponibile sunt în Germania: 50 de posturi pentru asistenţi medicali, 25 de posturi de specialist IT, câte 15 posturi de bucătar, ospătar, recepţioner, ajutor în industria gastronomiei de sistem. Tot în Germania pot merge şomerii care vor să lucreze ca manager restaurant/personal servicii banchet (şase locuri), câte un post liber există pentru meseriile de instalator întreţinere (tehnic industrial), mecanic instalator în instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, îngrijitor bătrani, asistent/însotitor persoane. Franţa pune la dispoziţie câte zece locuri pentru viticultor şi dentist, iar firmele din Irlanda caută 12 asistenţi medicali, zece psihiatri şi câte un doctor oftalmolog, inginer software, PHP Developer, Front end Developer & UX-UI Specialist. Angajatorii din Norvegia caută români care să lucreze ca bucătar preparate indiene şi asiatice, patiser sau veterinar (un post vacant pentru fiecare meserie).

Persoanele interesate sunt aşteptate la sediul  AJOFM Galati, de pe strada Domnească, numărul 191, etaj I, camera 16, de luni până joi, între orele 8,00-16,30, şi vineri, între orele 8,00-14,00.

CITEŞTE ŞI: INTERVIU cu Dumitru Culcea, cel mai cunoscut fost CRIMINALIST gălăţean: "Nu există crimă perfectă, există doar poliţişti incompetenţi!"

Citit 6335 ori Ultima modificare Marți, 29 Iulie 2014 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.